Vacature: Werkplaatstimmerman

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drogeham
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als werkplaatstimmerman bij Van der Meer Prefab in Drogeham werk je samen met collega’s aan mooie projecten in de houtskeletbouw. Ben jij toe aan nieuwe uitdaging? Dan is dit wellicht een geschikte vacature voor jou!

Wegens groei van het bedrijf wil Van der Meer Prefab het team uitbreiden met een werkplaatstimmerman houtskeletbouw. In deze functie voer je verschillende werkzaamheden uit aan de hand van tekeningen. Je zaagt materialen op de juiste manier om hier vervolgens dak- en wandframes van te maken. Wanneer de frames klaar zijn breng je isolatiemateriaal aan en indien nodig monteer je plaatmateriaal. Ook bouw je dakramen in de frames. Aan het einde van het bouwproces voer je nauwkeurig een kwaliteitscontrole uit.

Functie-eisen

  • ervaring met het lezen van bouw- en detailtekeningen en deze vertalen naar productie.
  • ervaring in de houtskeletbouw
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Van der Meer Prefab is een echte pionier op het gebied van houtskelet en zijn hierin vooruitstrevend en innoverend. Onder de 30 medewerkers van dit bedrijf heerst een informele en gezellige werksfeer. Samen stropen jullie de mouwen op en gaan geen project uit de weg! Bij Van der Meer zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag waarbij je iedere dag van 07:00 tot 16:00 uur aan het werk bent. Jouw bruto uurloon ligt tussen de € 15,21 en € 17,75 (dit is inclusief 8,23% ATV) op basis van de cao Timmerindustrie. Persoonlijke ontwikkeling vinden ze hier erg belangrijk en bieden daarom bij goed functioneren doorgroeimogelijkheden en functiegerichte cursussen aan.

Ben jij de werkplaatstimmerman die van der Meer Prefab zoekt? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 18 mei jouw sollicitatie. Heb je nog vragen over de vacature Werkplaatstimmerman? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via