Vacature: Technisch productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij graag aan de slag als productiemedewerker? En heb je daarnaast ook nog eens goed technisch inzicht? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in Joure zoeken we een technisch productiemedewerker die graag aan de slag wil met bedrijfswagens. Dus ben jij de technisch productiemedewerker die daarnaast ook nog is interesse heeft in bedrijfswagens? Solliciteer dan snel!

Als productiemedewerker ben jij een belangrijke schakel in het proces. Je komt te werken in een team van ongeveer 15 collega's samen met het team werken jullie aan het ombouwen van MAN trucks. Dit omdat elke klant weer zijn specifieke wensenlijst met onze opdrachtgever bespreekt! Zo wil de ene klant een voertuig wat dubbel zo zwaar beladen kan worden en een andere klant wil graag korte bochtjes kunnen draaien met de truck. Per klant worden alle mogelijkheden besproken en niks is te gek. Jij gaat aan de slag met mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden. Je zult beginnen met de basis en elke dag leer je bij tot dat je het inwerktraject doorlopen hebt en zelfstandig in staat bent je eigen truck te bouwen! Je werkt hierbij binnen de werkprocedures. Het is daarom geen probleem als je nog niet helemaal thuis bent in dit segment van de markt. Er zijn genoeg collega's die je willen helpen! Als de wil om te leren en het technisch inzicht er is ben jij zeker een potentiële nieuwe medewerker.

Functie-eisen

  • Technische opleiding(pre)
  • Kennis van, en werkervaring met, mechatronica, elektronica en hydrauliek
  • Bereid tot bijleren

Over het bedrijf

Al deze werkzaamheden voer je uit bij onze opdrachtgever, dealer van MAN trucks. Ook houdt dit bedrijf zich bezig met onderhoud, reparatie en aanpassen van trucks en bedrijfswagens. Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf het gaat over van generatie op generatie wat bekend staat als een betrouwbare en veelzijdige partner in onder andere de transportsector. Kwaliteit staat voorop en jouw ontwikkeling zal centraal staan binnen het bedrijf. Ze zijn daarom echt op zoek naar een loyale werknemer die een super toffe werkplek zoekt voor onbepaalde tijd.

Wat wij bieden

Als technisch productiemedewerker kun je fulltime aan de slag voor langere tijd. Afhankelijk van jouw persoonlijke ontwikkeling van vaardigheden en kennisniveau, wordt bepaald of, en op welk moment, er doorstroommogelijkheden zijn. Het startsalaris ligt tussen €12,- en €15,- bruto per uur. Al met al een zeer interessante job voor mensen die uitdaging zien in het werken in een jong, innovatief en groeiend bedrijf.

Begin jij liever vandaag dan morgen? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer voor 25 mei! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via