Vacature: BBL leerling Elektromonteur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Altijd al nagedacht over een stap richting de elektrotechniek? Nu is het perfecte moment! Voor een relatie in Noord-Groningen zoeken wij een leerling Elektromonteur.

Als BBL leerling Elektromonteur ga je aan de slag voor een relatie van ons die hoofdzakelijk actief is binnen de utiliteit en de hoogwaardige woningbouw, een bedrijf met veel afwisselende opdrachten. Je krijgt begeleiding vanuit ervaren medewerkers en zult gaandeweg steeds meer eigen verantwoordelijkheden krijgen. Samen met jou en de opdrachtgever stemmen wij het passende BBL-traject voor jou af, met een voorschakeltraject van een aantal weken richting de elektrotechniek. Op deze manier ken je direct de basisprincipes van het vak, zodat je aan het werk kan en geld kan verdienen. Het mooiste hieraan is dat we jou de mogelijkheid bieden om bij verschillende opdrachtgevers binnen te kijken, zodat je brede ervaring op kan doen, je gereedschap van ons krijgt en direct je eigen geld verdient. Dit alles terwijl je gegarandeerd 4 dagen werkt en een dagdeel naar school gaat om daar je erkende Mbo-diploma te behalen die wij voor jou betalen.

Functie-eisen

  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je wilt graag in de elektrotechniek aan de slag
  • Je bent gemotiveerd
  • Je wilt graag een erkend mbo-diploma behalen

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag voor een opdrachtgever met een gevestigde naam binnen de installatietechniek in Noord-Groningen. De projecten richten zich hoofdzakelijk op interessante nieuwbouw- en onderhoudsprojecten binnen de utiliteit op zowel het gebied van E & W. Het betreft een gezond bedrijf met een geweldig team en een fijne laagdrempelige bedrijfscultuur. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke secundaire en primaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij bieden

We bieden jou de mogelijkheid tot het volgen van een betaalde opleiding tot elektromonteur naast dat je gegarandeerd direct geld verdient bij onze opdrachtgever. Je krijgt van ons hoogwaardig gereedschap en eigen werkkleding. Je kunt bij verschillende bedrijven in de keuken kijken hoe het eraan toe gaat in de elektrotechniek, zodat jij brede ervaring op kan doen. Dit alles bij een fijne werkgever met een uitstekende, laagdrempelige bedrijfscultuur en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovenop dit alles ontvang je een uurloon tussen de €11 en €14 per uur en een reiskostenvergoeding. Heeft deze vacature van BBL leerling Elektromonteur jouw interesse gewekt of wil je graag meer weten? Stuur dan jouw sollicitatie voor 28 mei op of neem contact op met Sjoerd Muntendam, Accountmanager Techniek, via 06 - 11 76 10 36 of het team van Abiant Techniek via 050 - 206 0200 

Mocht deze vacature je niet aanspreken, maar zoek je wel een nieuwe baan binnen de techniek? Neem ook dan contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een andere passende vacature.

Deel deze vacature via