Vacature: Commercieel administratief medewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oudega
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een super leuke baan met veel afwisseling? Dan is deze vacature perfect voor jou! Als commercieel administratief medewerker krijg je ook nog commerciële uitdagingen naast je administratieve werkzaamheden. Kortom een super diverse functie dus! Woon je daarnaast ook nog in de omgeving van Oudega (gemeente Gaasterland- Sloten)? Dan zoeken wij jou! Dus ben jij de enthousiaste commercieel administratief medewerker die op zoek is naar meer uitdaging? Reageer dan snel!

In deze functie van commercieel administratief medewerker ben jij de eerste medewerker waar klanten contact mee hebben. Niet alleen telefonisch maar ook in de winkel en via bijvoorbeeld de e-mail. Je hebt antwoorden snel paraat en anders zorg je ervoor dat je een passend antwoord opzoekt. Door bijvoorbeeld bij collega's na te gaan hoe het zit. Samen met het dynamische team zorgen jullie ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn; vragen beantwoorden over producten, prijzen en orders, facturatie, correcte afhandeling van de verwerking van de bijkomende administratie en alles hier om heen. Omdat de klanten ook veel uit het buitenland komen is het belangrijk dat je, je kunt redden in het Engels. Naar mate je eenmaal aan de slag bent word er gekeken wat kun je nog meer en zo kan het takenpakket langzaamaan uitgebreid worden. Bij voorkeur ga je 40 uur aan de slag maar 32 uur is voor onze opdrachtgever bespreekbaar. Wil jij graag je commerciële skills ontwikkelen? We introduceren je graag bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • pro actief
  • stressbestendig
  • klantgericht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een unieke speler in de markt. Ze bedienen klanten over de hele wereld met hun unieke producten. Het bedrijf staat inmiddels al ruim 30 jaar en is volop in bloei. Ze zijn op zoek naar een medewerker die voor langere tijd op zoek is naar een uitdagende baan. De lijntjes zijn kort en het team is open en gezellig. Je gaat je gelijk thuis voelen in dit super leuke bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan met uitzicht op een vaste aanstelling. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring en ligt tussen € 12,- en € 13,- bruto per uur.

Herken jij jezelf in deze functie? Laat het ons weten en stuur ons uiterlijk 1 juni jouw CV inclusief een motivatie. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Abiant Joure. Wij vertellen jou graag meer over onze opdrachtgever en de functie van commercieel administratief medewerker . Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via