Vacature: Administratief medewerker orderpicken

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Word jij blij van een goed georganiseerd logistiek proces en voel jij je verantwoordelijk voor het eindresultaat? Kom dan werken als administratief medewerker orderpicken!

Een magazijn zo groot als een paar voetbalvelden, dat is jouw werkterrein als administratief medewerker orderpicken. Producten die binnenkomen worden jou gecontroleerd op aantallen en je checkt de status van het product. Deze status kun je gemakkelijk checken met behulp van de eigen software van onze opdrachtgever. De artikelen in het magazijn kennen diverse codes die jij handmatig in diverse systemen verwerkt. Jouw collega's kunnen al deze informatie dan weer gebruiken bij de verkoop via de website. 

Zodra er producten zijn verkocht, maak jij met grote zog de producten verzendklaar. Je hebt contact met de externe vervoerders zodat de producten volgens planning bij de klant terecht komt. Ook hierbij zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van het proces.

Kortom, als administratief medewerker orderpicken ben jij een onmisbare schakel in het totale bedrijfsproces. 

Functie-eisen

  • MBO 4 werk- en denkniveau 
  • goed in plannen en organiseren
  • accuraat en stressbestendig
  • administratief vaardig
  • collegiaal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de regio Leek heeft op het gebied van verkoop en reparatie van industriële elektronica een zeer sterke internationale positie. Met ruim 200 medewerkers en een uitgebreide voorraad artikelen leveren ze dagelijks snel en deskundig producten aan klanten over de hele wereld. Ze dragen bij aan de circulaire economie door gebruikte en defecte elektronica van bedrijven en fabrieken een tweede leven te geven. Hieraan zitten hoge kwaliteitsnormen, daarom is het van belang dat jij beschikt over zelfstandigheid, een eigen inbreng en bijdraagt aan de teamgeest.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag met werktijden van 08:00 / 09:00 tot 17:00 uur. In eerste instantie wordt een tijdelijk contract aangeboden, maar de intentie is om naar een vast contract toe te werken. Naast een dynamische en informele bedrijfscultuur met uitdagende projecten, bieden wij een goede werksfeer, doorgroeimogelijkheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de medewerker die orde schept en overzicht houdt? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Doe dit uiterlijk 11 juni aanstaande. Mocht je nog vragen hebben over de vacature "administratief medewerker orderpicken" of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Wij staan je graag te woord.

Deel deze vacature via