Vacature: Calculator / Werkvoorbereider

  • Salaris Tussen € 17,- en € 23,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zie jij jezelf al een nieuwe uitdaging aan gaan als calculator / werkvoorbereider? Dan zoeken wij jou! Doordat de huidige calculator / werkvoorbereider van onze opdrachtgever met pensioen gaat zoeken we iemand die zijn taken wil overnemen. Het leuke van deze functie is dat je meteen bij onze opdrachtgever in Joure op contract gaat. We zijn op zoek naar iemand die zich graag wil blijven door ontwikkelen. Bij onze opdrachtgever zijn super veel toekomstmogelijkheden. Dus zoek jij een super leuke en afwisselende baan als calculator / werkvoorbereider? Reageer dan snel!

Ben jij een gedreven persoonlijkheid en op zoek naar een baan vol uitdaging? Dan is de baan als calculator/werkvoorbereider de perfecte match voor jou. Voor onze opdrachtgever in Joure zoeken we een ervaren medewerker of iemand die het vak wil leren. De vacature is ontstaan door het vertrek van een medewerker i.v.m. het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Er is dus nog ruimte genoeg om het te leren en om zijn kennis aan jou over te dragen. Werkzaamheden waar je aan kan denken zijn: opstellen calculaties, verwerken van offertes, werkvoorbereiding, signaleren afwijkingen, het contact met klanten en daarnaast ben je ook een aanspreekpunt voor de fabriek. Jij bent immers de gene die snel schakelt tussen de klant en de uitvoering van het werk. Je komt te werken met de volgende programma's : Matrix, Matrix CNC en AutoCad. Bij voorkeur ga je fulltime aan de slag maar 32 uur is bespreekbaar.

Functie-eisen

  • passie voor hout
  • MBO 4 opleiding (of bereid te volgen)
  • tekening lezen
  • AutoCad
  • Matric

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hecht familiebedrijf uit Joure. Ze maken unieke producten en staan voor kwaliteit. Er zijn ongeveer 15 medewerkers werkzaam binnen het bedrijf. Het team is super enthousiast en omdat jij er bij komt maak je hun werk een stuk gemakkelijker! Een win win situatie dus. Het bedrijf is op vrijdagmiddag dicht, dus je hebt ook al mooi vroeg weekend op vrijdag! Je gaat je hier zeker thuis voelen dat is 1 ding wat zeker is.

Wat wij bieden

Wie bieden een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag. Momenteel werken ze van maandag tot en met donderdag van 07:00 t/m 16:00 en vrijdag van 07:00 t/m 12:00. Het salaris is conform de CAO timmerindustrie dat passend is bij jouw ervaring en opleiding. Dit zal tussen de € 17,- en € 23,- bruto per uur zijn.

Abiant verzorgt de werving en selectie voor de functie van Calculator/Werkvoorbereider, je kom rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Een vast dienstverband ligt voor het grijpen! Grijp jij deze kans met beide handen aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclsuief motivatiebrief.

Wordt jij enthousiast van de functie Calculator/Werkvoorbereider? Solliciteer dan voor 11 juni en wie weet sta jij binnenkort al wel in de fabriek! Mocht je nog vragen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via