Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging, en wil je aan de slag als grondwerker? Reageer dan snel!

Als grondwerker werk je volop mee in aanleg- en herstelwerkzaamheden. Het is belangrijk dat je schadevrij kunt werken en graag op de schep staat! Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, want met jou werk valt of staat het project. Je werkt voornamelijk bij particuliere klanten.

Samen met je collega's ben je dagelijks onderweg en voer je verschillende klussen uit waardoor geen dag voor jou hetzelfde is. Je kunt per direct aan de slag en bij goed bevallen is het werk voor langere tijd. 

Functie-eisen

  • vca of bereid deze te halen
  • rijbewijs B (bij voorkeur BE)

Over het bedrijf

Een jong, dynamisch en groeiend bestratingsbedrijf, dat is waar jij voor komt te werken. Samen voeren jullie werkzaamheden uit als bestratingen, tuinaanleg, grondwerk en onderhoud aan rioleringen. Het werk is met name voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Zij zijn werkzaam in de regio Noord-Nederland.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan in een fijne werkomgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen. Het salaris ligt tussen € 11,- en € 14,- bruto per uur, conform de bouw cao, en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij de nieuwe collega grondwerker die we zoeken? Solliciteer dan voor 11 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'grondwerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via