Vacature: Leerling geitenmelker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Sint Nicolaasga
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een parttime baan en ben je gek op dieren? Lees dan snel verder. Voor een geitenhouderij zijn we op zoek naar een (leerling) geitenmelker. Dus ook als je geen ervaring hebt nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Woon je daarnaast ook nog eens in de omgeving van Sint Nicolaasga? Dan zoeken wij jou! Dus ben jij de enthousiaste (leerling) geitenmelker? Solliciteer dan snel!

Je gaat werken bij een geitenhouderij met ongeveer 1100 melkgeiten die twee keer per dag worden gemolken. Jij bent verantwoordelijk voor het melken in de middagronde, je start dan om 17:00 uur en bent dan rond 20:00 uur klaar. Als jij geen ervaring hebt als geitenmelker maar je bent erg gemotiveerd om het te leren dan biedt onze opdrachtgever jou de mogelijkheid om je hier in op te leiden. Het is een super leuk bedrijf en het rooster word in overleg met jou samengesteld. De vacature is ontstaan vanwege het vertrek van 1 van de huidige medewerkers. 

Functie-eisen

  • werkervaring in de melkveehouderij/ geitenhouderij is mooi meegenomen
  • affiniteit met de agrarische sector
  • aanpakkers mentaliteit

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een geitenhouderij in de omgeving van Joure. Bij dit bedrijf  worden dagelijks 1100 geiten gemolken in een 2 x 28 melkstal. De sfeer is gemoedelijk en je komt te werken in een hecht team. 

Wat wij bieden

Het gaat om een parttime functie van maandag tot en met vrijdag in de avonduren. Het salaris  is conform de cao Productiegerichte Dierhouderij tussen de € 10,48 en € 12,73 bruto per uur wanneer je 21 jaar of ouder bent. 

Ben je naar aanleiding van deze vacature nieuwgierig geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 12 juni. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Leerling geitenmelker' Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via