Vacature: Cateringmedewerker

  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als cateringmedewerker heb jij de touwtjes in de handen tussen de keuken en de kantine. Kan jij overzicht bewaren en vindt je het leuk om gerechten klaar te maken. Dan zoeken wij jou voor een opdrachtgever in de buurt van Leeuwarden.

Als cateringmedewerker kom je te werken in zowel de keuken als de kantine. Jij zorgt er voor dat dat alle medewerkers een heerlijke lunch kunnen nuttigen in de bedrijfskantine. Om 11 uur 's ochtends begin je samen met je collega aan de voorbereidingen van de gerechten.
Als cateringmedeweker ga je werken in een uitgebreide keuken. Je moet hierbij denken aan voorbereiden en klaar maken van een aantal (warme)maaltijden, snacks, verschillende salades en broodjes. Jij zorgt er voor dat alles netjes klaar staat als de medewerkers met hun pauze gaan.
Het is ook mogelijk dat jij als cateringmedewerker op aanvraag van kantinebezoekers ter plekke broodjes belegd en etenswaren frituurt.
Na de lunch ga je met je collega de keuken en kantine schoonmaken en vul je het snoep- frisdrankapparaat weer bij. Rond 13:30 heb je alles afgerond en weer netjes voor de volgende dag.  De kantinebezoekers zijn alleen werknemers van het bedrijf.
Je werkdagen zijn op woensdag, donderdag en vrijdag. Dit kan uitgebreid worden naar 5 dagen per week als een collega met zwangerschapsverlof gaat. 

Functie-eisen

- Enthousiast en servicegerichte houding
- Bij voorkeur ervaring in de horeca
- Overzicht kunnen behouden tijdens drukte

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is allround schoonmaakbedrijf wat multi-inzetbaar is door Noord-Nederland. De klant is koning en ze werken samen met personeel wat graag voor langere tijd aan de slag wil. Ze investeren in hun mensen en zorgen ervoor dat medewerkers en klanten ten alle tijden tevreden zijn. De lijntjes zijn kort en de communicatie gaat soepel. Ze kunnen snel schakelen en daarnaast staan ze open voor frisse nieuwe ideeën. Wil jij hier ook graag deel van uit maken?

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. In eerste instantie voor een functie van 7.5 uren per week met het vooruitzicht op uitbreiding naar meer uren.
Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 14,- conform cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf . De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij enthousiast geworden om als cateringmedewerker aan de slag te gaan? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton voor 7 Juli en wij lezen je motivatiebrief en cv met enthousiasme door.
Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Tel.: 0511 72 60 00 / Mail: infoveenwouden@abiant.nl.

Deel deze vacature via