Vacature: Leerling monteur steigerbouw

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij geen hoogtevrees en heb je altijd al in de steigerbouw willen werken? Dan is de perfecte kans! Voor onze opdrachtgever in Leeuwarden zijn we op zoek naar een gemotiveerde leerling monteur steigerbouw. Heb je geen ervaring in de steigerbouw? Geen probleem! Jou collega’s leiden je graag op zolang de wil om te leren er maar is. Dus wil jij graag aan de slag als leerling monteur steigerbouw? Solliciteer dan nu!

Als leerling monteur steigerbouw leer je in de praktijk het vak van steigerbouwer. Hierbij is de wil om te leren belangrijker dan je werkervaring. Concreet komen de werkzaamheden in de functie van leerling monteur steigerbouw neer op assisteren bij het opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk op verschillende locaties in Noord Nederland. Je komt dus op veel verschillende locaties en je werkplek ziet er elke dag weer anders uit, super leuk en afwisselend dus. Ook ben jij verantwoordelijk voor het aanvoeren en aangeven van steigermateriaal en zorg je er vervolgens voor dat alles weer netjes wordt afgevoerd en gesorteerd. Een nette, veilige werkplek staat voorop. Ook in stressvolle situaties houden jullie het hoofd koel en bedenken een passende oplossing. Jij en je collega's werken immers op hoogte en we willen ongelukken ten alle tijden voorkomen. Om de veiligheid te borgen is een Vca-certificaat verplicht. Deze kun je op kosten van Abiant behalen mocht je nog geen Vca-certificaat in je bezit hebben, Het leuke van deze vacature is dat je binnen een jaar al een contract kunt krijgen bij onze opdrachtgever, ze investeren graag in hun medewerkers en willen je daarom ook graag voor lange tijd aan de slag houden.

Functie-eisen

  • gemotiveerd, betrouwbaar en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • geen hoogtevrees
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • Vca-certificaat (bereid te halen, op kosten van Abiant)

Over het bedrijf

Onder de medewerkers die werkzaam zijn bij onze opdrachtgever heerst een goede sfeer, Het team is super betrokken en samen zorgen jullie er voor dat de klus geklaard wordt. In het Noorden van Nederland staan ze bekend als specialist op het gebied van steigerbouw. Een plezierige werkomgeving staat voorop. Dit in combinatie met het leveren van optimale prestaties. Je kunt volop leren van je collega’s zodat jij je kunt ontwikkelen tot een vakkracht in de steigerbouw. Op het moment dat je rechtstreeks in dienst treed bij de opdrachtgever kun je bij hen je steigerbouw certificaat behalen en op termijn door groeien tot monteur.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie waarbij een contract bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-15:45. Je salaris is conform salarisschalen van de opdrachtgever en ligt indien je 21 jaar of ouder bent tussen de € 12,- en € 14,- bruto per uur. Begin jij liever vandaag dan morgen? Reageer dan voor 9 juli. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via