Vacature: Meewerkend voorman elektromonteur zonnepanelen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grijpskerk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Verduurzamen staat momenteel behoorlijk ook in het vaandel. Onze opdrachtgever in Grijpskerk is dan ook op zoek naar uitbreiding van het team. Als meewerkend voorman elektromonteur zonnepanelen werk je niet alleen mee, maar ben je ook in staat om je teamleden aan te sturen.

Je werkt oplossings- en klantgericht, zelfstandig en netjes. Daarnaast ben je als meewerkend voorman ook in staat om je teamleden aan te sturen. Het is van belang dat jouw technische kennis voldoende is en dat je beschikt over enige leidinggevende capaciteiten. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de complete installatie; het aansluiten van de zonnepanelen, de bekabeling leggen, de omvormer plaatsen en de aansluiting in de meterkast. Daarnaast verzamel en bespreek je de gegevens, tekeningen en schema's, los je eventuele storingen aan installaties op, voer je inspecties uit en draag je bij aan de verbetering van installaties.

Functie-eisen

  • afgeronde MBO-opleiding elektrotechniek
  • accuraat en zelfstandig
  • klantvriendelijk en klantbewust
  • communicatief vaardig
  • leidinggevende capaciteiten

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag voor een bedrijf uit de omgeving van Grijpskerk dat actief is in de markt van duurzame energie. Ze richten zich op de agrarische, zakelijke en particuliere markt. Kwaliteit staat altijd hoog in het vaandel van dit jonge team! Ze installeren kwalitatief duurzame energieproducten, zoals zonnepanelen en warmtepompen. Ook is het goed om te benoemen dat dit bedrijf een sterke link heeft met een grote- en bekende speler in de veelzijdige markt van de grond-, weg-, en waterbouw en de milieutechniek.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met een afwisselend en verantwoordelijk takenpakket. Samen met onze opdrachtgever bieden we jou een goed salaris dat bij de functie en jouw ervaring pas. 

Maak jij binnenkort deel uit van het enthousiaste team van onze opdrachtgever? Solliciteer dan zo snel mogelijk door te klikken op de button "solliciteren" of te bellen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44. Ook voor meer informatie of vragen over deze vacature "meewerkend voorman elektromonteur zonnepanelen" kun je contact opnemen via het genoemde telefoonnummer. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via