Vacature: Leerling hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hallum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zorg jij er graag voor dat klanten (weer) kunnen genieten van hun tuin? Ben jij klantvriendelijk, zelfstandig en heb je ervaring met het aanleggen en onderhouden van tuinen, dan komen we graag met jou in contact.

Als (leerling) hovenier hou je je bezig met het uitvoeren van aanleg- en onderhoudswerkzaamheden bij tuinen van particuliere klanten. Je beschikt over de kennis van bomen en planten. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig beplanting, een schutting, een vijver of bijvoorbeeld sierbestrating kunt aanleggen.  Bij het onderhouden van de tuin hou jij je o.a. bezig met snoeien, knippen van struiken en bomen, bladblazen, maaien en schoffelwerk. Binnen deze functie wordt er van je verwacht dat je nauwkeurig te werk gaat. Daarnaast is het belangrijk dat je representatief, klantvriendelijk en communicatief vaardig bent. 

Functie-eisen

  • zelfstandig
  • representatief en klantvriendelijk
  • gemotiveerd
  • friestalig (Bij voorkeur)
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een middelgroot hoveniersbedrijf in de omgeving van Hallum. Alle werkzaamheden op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud worden kwalitatief uitstekend en vakkundig uitgevoerd. Het team bestaat uit gemotiveerde en ervaren medewerkers. Het bedrijf heeft de opdrachten vooral bij klanten in het noorden van Friesland, het is daarom gewenst dat je Fries spreekt en verstaat.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een fulltime (leerling) hovenier, je mag per direct beginnen om zo kennis te maken met het bedrijf.  Je werkt mee aan mooie projecten en hebt de vrijheid om zelfstandig heerlijk in de buitenlucht te werken. Bij goed functioneren is er werk voor langere periode. Je salaris is conform de hoveniersbedrijven cao, en ligt tussen € 11,- en € 15,- bruto per uur, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij mogelijkheid tot scholing (VCA en andere relevante certificaten).

Ben jij de hovenier die wij zoeken, reageer dan voor 20 juli. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Veenwouden 0511 72 60 00

Deel deze vacature via