Vacature: Servicemonteur rioleringen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Paesens
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wateroverlast, rioolverstoppingen of vernieuwing van afvoersystemen? Geen probleem of storing is voor jou te groot en je lost deze dan ook met veel plezier op. Ben je woonachtig in de regio van Dokkum? Dan past deze vacature helemaal bij jou!

Niets is natuurlijk vervelender dan een gesprongen waterleiding of een verstopt riool. Bij onze opdrachtgever uit de omgeving van Dokkum zijn ze zich hier zeer bewust van. In de vrijgekomen functie van service monteur los je alle voorkomende rioolproblemen op. Denk hierbij aan het ontstoppen en reinigen, of zelfs het vervangen van stukken riool. De werkzaamheden zijn vooral bij particulieren, maar ook bij woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen. Omdat je ook aan de slag gaat bij overheidsinstellingen, zal er op korte termijn een VOG overlegd moeten worden. Eerst zal je worden ingewerkt door een collega, maar op den duur voer je de werkzaamheden ook zelfstandig uit.

Als deze problemen/storingen zich voordoen is het natuurlijk fijn wanneer er direct een oplossing geboden wordt. We zoeken daarom iemand uit de omgeving die snel ter plaatse kan zijn. Ook flexibiliteit in werktijden is hierbij gewenst, omdat dit soort problemen zich niet laten plannen. Normaal gesproken begint een werkdag rond 07:00. De functie zal per week 40 uur in beslag nemen.

Functie-eisen

  • woonachtig in de regio Dokkum
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • rijbewijs B
  • representatief
  • VOG (per direct of korte termijn)

Over het bedrijf

Het bedrijf is al jaren gespecialiseerd in het verhelpen van rioolverstoppingen, rioolreiniging, rioolreparatie en in zijn geheel of gedeeltelijk vernieuwen van afvoersystemen. Jij en je collega's voeren werkzaamheden uit voor bedrijven, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen en particulieren. De opdrachtgever zit gevestigd in de regio van Dokkum en heeft de opdrachten vooral in de drie Noordelijke provincies.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van service monteur rioleringen waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform het metaal & techniek (klein metaal) cao en ligt hierbij tussen € 13,50,- en € 15,- bruto per uur afhankelijk van je werkervaring. Er is uitzicht op een overname door de opdrachtgever en een contract voor(on)bepaalde tijd.

Ben jij de servicemonteur die we zoeken? Solliciteer dan voor 20 juli. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op het telefoonnummer 0511 72 60 00. 

Deel deze vacature via