Vacature: Allround medewerker onderhoud

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Vind je het belangrijk dat Assen er netjes bij ligt? Ben je daarnaast technisch onderlegd, weet je van aanpakken en houd je van afwisseling in het werk? Lees dan snel onze vacature voor allround medewerker onderhoud in en rondom Assen.

Als allround medewerker onderhoud ga je diverse werkzaamheden uitvoeren in en rondom Assen. Zo ga je onderhoudswerkzaamheden uitvoeren voor de woningstichting. Je zorgt dat het groen rondom de wooncomplexen er netjes bij staan. Je maait de bermen en perken, schoffelt waar nodig en en verricht tevens onderhoudswerkzaamheden aan de riolering. De werkzaamheden voer je altijd uit samen met een ervaren collega. Werkervaring voor deze functie is daarom niet van belang. Jouw ervaren collega leert jou de fijne kneepjes van het vak. Jouw werktijden zijn van 7.30 uur tot 17.00 uur. 

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • in het bezit van een vca-certificaat
  • aanpakkersmentaliteit

Over het bedrijf

De opdrachtgever waar je voor komt te werken bestaat zo'n 30 jaar. Grondwerkzaamheden, riolering, bestrating en onderhoudswerkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in Assen en omgeving. Tevens kun je er terecht voor het huren van graafmachines, pompen en rijplaten.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime functie tot minimaal het einde van het jaar. Bij goed bevallen is de kans reëel dat je voor nog langere periode wordt ingezet en op termijn wordt overgenomen door de opdrachtgever. Je ontvangt een salaris tussen de € 10,80 en € 15,- bruto per uur. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Beschik jij over die aanpakkersmentaliteit en word je enthousiast van de vacature allround medewerker onderhoud? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature en ga gelijk aan de slag. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature allround medewerker onderhoud? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 728 000.

Deel deze vacature via