Vacature: Mechanisch monteur

  • Salaris Tussen € 2600,- en € 3500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij werkt als mechanisch monteur graag met je handen. Ook kun jij enthousiast worden van technische hoogstanden en beschik je over een goede dosis technisch inzicht. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Onze opdrachtgever beschikt over een installatie waarmee minerale afvalstoffen worden gereinigd en bewerkt tot secundaire bouwstoffen. In de functie als mechanisch monteur ben jij verantwoordelijk voor het goed functioneren van de installatie zodat deze 24/7 door kan blijven draaien. Om dit te doen pak je de volgende werkzaamheden op: Alle voorkomende mechanische werkzaamheden, plegen van (preventief) onderhoud aan de installatie, verrichten van las-en constructiewerkzaamheden, lokaliseren en oplossen van storingen, het vernieuwen en uitbreiden van de installatie en het onderhouden van contact met collega's die ook werkzaamheden verrichten aan de installatie.

Functie-eisen

Om de functie als mechanisch monteur goed te vervullen, is het van belang dat je over de volgende vaardigheden en opleidingen bezit:

  • mbo werktuigbouwkunde of een soortgelijke opleiding.
  • rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een leverancier van bouwstoffen voor de GWW-sector, gevestigd in de regio van de Eemshaven. Het bedrijf heeft een moderne visie naar de dag van morgen toe. Zij geloven dat hoogwaardig recyclen dé oplossing is, voor het vermijden van het continu aanspreken van fossiele brandstoffen. 

Wat wij bieden

Voor de functie mechanisch monteur bieden wij: Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband, reiskosten vanaf 10 kilometer enkele reis met een maximum van 40 kilometer per dag, minimaal 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling.

Spreekt deze vacature als mechanisch monteur jou aan? Dan zien we graag jou sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren tot en met 11 augustus. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk. Zij zijn bereikbaar op 0596 59 2222.

Deel deze vacature via