Vacature: Minikraanmachinist

 • Salaris Tussen € 1700,- en € 2500,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Gytsjerk
 • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Met jouw vaardigheden en enthousiasme krijg je alles voor elkaar met behulp van je eigen combinatie van vrachtwagen en minikraan. Wanneer het nodig is, vind je het geen probleem om even uit te stappen en de schep in de hand te nemen. Voel jij je aangesproken en woon je in de buurt van Gytsjerk? Dan past deze vacature bij jou.

Voor ons opdrachtgever ben je onderweg met je eigen combinatie van vrachtwagen en minkraan. Met de minikraan assisteer je monteurs en grondwerkers bij reparaties en onderhoud aan leidingen. De werkzaamheden voer je uit voor bijvoorbeeld waterschappen en drinkwaterbedrijven. Je beschikt over genoeg kennis en ervaring om de vrachtwagen en minikraan werkzaamheden zelfstandig te kunnen uitvoeren. Je wordt doordeweeks ingezet op gepland werk, het bedrijf heeft ook een 24/7 storingsdienst. Vanwege deze storingsdienst wordt er van je verwacht dat je hier 1 x per 4 weken bereid ben om 's nachts of weekends te werken.


Wie ben jij?

 • Aantoonbare ervaring als (mini)kraanmachinist; 
 • Vrachtwagen rijbewijs C;
 • In bezit van VCA of bereid dit te halen;
 • Je bent flexibel, collegiaal en communicatief vaardig; 

Bereid om 1x per 4 weken storingsdienst te draaien (dus ook bereid om ‘s nachts en weekends te werken).


Functie-eisen

 • Ervaring als (mini)kraanmachinist
 • Rijbewijs C
 • VCA (of bereid deze te halen)
 • Flexibel, collegiaal en commutatief vaardig.
 • Inzetbaar voor storingsdienst

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij Jelle Bijlsma in Gytsjerk. Een onderneming die in de noordelijke provincies actief is. Ze zijn actief in sectoren zoals: infra, groenonderhoud, betonbouw, grondverzet, baggerwerk, waterbouw, recycling en transport. Het bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid van een kleine onderneming naar een grote speler in het Noorden met circa 150 medewerkers. Het bedrijf kenmerkt zich als een nuchtere onderneming met een vlakke organisatiestructuur waarin de lijntjes kort zijn. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen en een mooie carrière te starten of verder vorm te geven. Het bedrijf staat voor Betrouwbaarheid, Kwaliteit en Flexibiliteit en werkt veel samen met bedrijven uit de regio.

Er heerste een gezellige en toegankelijke no-nonsense sfeer. Je bent samen met een team verantwoordelijk om de projecten tot een goed resultaat te brengen. Door de vele verschillende projecten is het een bedrijf waarin veel verschillende werkzaamheden zijn waardoor geen dag hetzelfde is. Hierdoor is er veel afwisseling en kom je op een heleboel plaatsen in de Noordelijke provincies.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie als minikraanmachinist bij een nuchtere en lokale onderneming. Je salaris is conform de GGI cao (Groen, Groen en infrastructuur) en ligt tussen € 1700,- en € 2500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Boven op het salaris bouw je ook nog vakantiegeld en -uren op. Wij bieden de mogelijkheid tot scholing (VCA en andere relevante certificaten). Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden en kans op aanstelling voor langere tijd.

Ben jij de minikraanmachinist die wij zoeken? Reageer dan voor 7 augustus. Voor meer informatie kun je contract opnemen met ons uitzendbureau in Veenwouden 0511-726000

Deel deze vacature via