Vacature: Monteur zonnepanelen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sauwerd
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Kwaliteit en veiligheid staan bij dit bedrijf voorop! Zonnepanelen moeten immers wel goed én met goed advies geplaatst worden. Wij zijn op zoek naar (leerling) monteurs zonnepanelen die in Groningen op de daken willen, wat voor jou?

Als monteur zonnepanelen ben jij betrokken bij het plaatsen, repareren en aansluiten van zonnepanelen op de daken in Groningen. Ervaring als installatiemonteur is handig, maar geen harde eis. Jouw nieuwe werkgever heeft namelijk meerdere werknemers in dienst die naast de ervaring en hulp van hun collega's ook een leertraject van drie maanden hebben gevolgd richting de aanleg en installatie van zonnepanelen. 

Functie-eisen

  • vca-certificaat of bereid deze te halen
  • fulltime beschikbaar
  • bij voorkeur ervaring als monteur

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een familiebedrijf actief in het installeren van zonnestroom installaties. Bij het bedrijf zijn zes medewerker in dienst die dagelijks op de daken in Groningen staan, zowel ervaren monteurs als leerling monteurs.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als monteur zonnepanelen. Je ontvangt salaris conform de cao klein metaal tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van je ervaring. 

Enthousiast om aan de gang te gaan? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 28 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'monteur zonnepanelen' of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum door te bellen naar 050 319 96 30 of te mailen naar infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via