Vacature: Service coördinator mutatieonderhoud

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij aan het werk bij een hechte organisatie waarbij jij de hectiek de baas weet te zijn? Ga dan als service coördinator in Franeker aan het werk waar jij medeverantwoordelijk bent voor een goede verloop van diverse projecten.  

In deze dynamische functie ben jij het aanspreekpunt voor particuliere en zakelijke klanten. Je neemt de opdrachten aan en je voorziet de klant van het juiste advies. Op basis van de binnengekomen opdrachten plan jij het team plus mutatie en onderhoud in. Hierbij draag jij ook zorg over de administratieve afhandeling van onder andere werkbonnen en facturatie. Daarnaast schakel je veel met de service manager en rapporteert aan hem. Met jouw motiverende leiderschapsstijl weet jij jouw collega’s te enthousiasmeren en samen zorgen jullie voor een goed resultaat! Geen uitdaging ga je uit de weg.

Functie-eisen

  • Je bent administratief en communicatief vaardig
  • Ervaring met plannen
  • Bouwkundig inzicht
  • Minimaal 1 jaar werkervaring

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je werken gaat, werkt met meerdere disciplines zoals schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistische reiniging, gevel- en betonrenovatie, mutatieonderhoud, calamiteitendienst en rioolservice. Deze werkzaamheden voeren ze door het hele land uit voor particulieren, (semi)overheidsinstellingen en bedrijven.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en je komt te werken bij een dynamisch en groeiend bedrijf met veel mogelijkheden. Het loon wordt nader bepaald op basis van jouw kennis en ervaring. Verder word je voorzien van een telefoon en laptop van de zaak. Ook vinden ze ontwikkeling belangrijk en daarom zijn er volop opleidingsmogelijkheden.

Ben jij de service coördinator die onze opdrachtgever zoekt? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie uiterlijk 30 augustus. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via