Vacature: Chauffeur grondzuiger

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en sta jij graag met beide voeten in de klei? Dan is de vacature van chauffeur grondzuiger zeker wat voor jouw!

samen met je collega ga je dagelijks op pad met de grondzuigauto.  De grondzuigauto is speciaal ontwikkeld om grond weg te halen op plaatsen waar een graafmachine teveel risico's met zich mee brengt. Omdat deze manier van grond weg halen uniek is kom je door heel Nederland heen om werkzaamheden te verrichten.
Je vind het dan ook geen probleem om ook wat langere afstanden te rijden of om eens een overnachting te moeten doen. Als chauffeur grondzuigauto kom jij je afspraken na, werk je nauwkeuring en veilig met een professionele werkhouding net jij je 200% in voor elke klus.

Functie-eisen

  • VCA certificaat
  • Rijbewijs C
  • minimaal 2 jaar ervaring in de GWW

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van Grondverzet. Daarnaast zijn zij te vinden op het water met maaiboten. Ze verplaatsen grond met tractoren. Op moeilijk bereikbare plekken verplaatsen zij grond met zandblaasauto's en zandzuigauto's  Ze werken met rioleringen alsmede ook in kabels en leidingen. Ze zijn gek op innoveren en daarom bedenken ze ook nieuwe machines zoals de safety clamp en de IPS zaag waar b.v. grote gasbuizen mee gezaagd worden. Kortom ze zijn er voor elke klus. Ze hebben jarenlange ervaring en hebben een schat aan kennis opgebouwd. Ze graven, zagen, maaien, zuigen en blazen en nog veel meer op het gebied van grondverzet en alles daaromheen.

Wat wij bieden

geen doekjes om. Als het werk gedaan is, drinken ze aan het einde van de week een biertje. Ze staan voor elkaar klaar en dat verwachten ze ook van jou! Het salaris voor deze functie ligt tussen de €12,- en €14,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw ervaring. 

Ben jij de chauffeur grondzuigauto die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Reageren kan tot en met  30 september. Heb je vragen of wil je meer informatie? neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via