Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 15,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij gouden handjes? Dan is de vacature van timmerman echt iets voor jou!

Wanneer je als timmerman aan het werk gaat heb je ontzettend veel afwisseling in je werk. Je wordt ingezet op verschillende projecten in de nieuwbouw, verbouw, onderhoud & renovatie.
De werkzaamheden als timmerman zijn zeer gevarieerd. Zonder moeite lees je bouwtekeningen af om het timmerwerk goed voor te bereiden. Met behulp van professioneel gereedschap zaag je balken en planken op maat. Als een echte vakman weet je nauwkeurig naden en aansluitingen weg te werken. Kortom, geen dag is hetzelfde!
Wij zoeken iemand die naast vakmanschap ook over een goede dosis klantgerichtheid beschikt. Als vakman ben je ook direct het visitekaartje van het bedrijf. Bij voorkeur fungeer jij als timmerman 1 maar ook als een timmerman 2 ben je van harte welkom binnen het bedrijf.

Functie-eisen

  • Ervaring als timmerman
  • Vca-certificaat

Over het bedrijf

Bouwbedrijf dat m.n. in Oost Groningen nieuwbouw en verbouw doet.

Wat wij bieden

We bieden jou een functie van timmerman waarin je fulltime aan het werk kunt. Jouw salaris is conform het bouw cao en ligt hierbij tussen € 15,- en € 18,- bruto per uur. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden.

Ben jij de timmerman waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 9 september. Heb je nog vragen over de vacature 'Timmerman'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda, telefonisch te bereiken op 0597 59 11 15. 

Deel deze vacature via