Vacature: Procesoperator Waterschap Noorderzijlvest

 • Salaris €3695,-
 • Aantal uren per week 36 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

Als procesoperator ben jij verantwoordelijk voor een waterlijn in het gebied van Waterschap Noorderzijlvest. Jij hebt een afwisselend takenpakket: van monsters nemen tot administratie vastleggen. Nieuwsgierig wat deze functie jou te bieden heeft? Lees dan snel verder.

In jouw functie als procesoperator heb jij een afwisselende baan met een breed takenpakket. Jij bent verantwoordelijk voor de waterlijn Garmerwolde. Dit is de grootste zuivering in het gebied van Waterschap Noorderzijlvest. Deze zuivering verwerkt het afvalwater van huishoudens en bedrijven. Daarnaast houdt jij je bezig met processen tijdens de zuivering, hierbij moet jij rekening houden met wetten en vergunningen. Binnen verantwoordelijkheid van de lijn vallen veel werkzaamheden, onder andere: monsters nemen, procesverstoringen oplossen, onderhoud plegen en administratieve werkzaamheden. Als procesoperator werk je veel zelfstandig en een flexibele en samenwerkingsgerichte houding is gewenst. Daarnaast is het handig dat jij zelf duidelijk weet wanneer jij (eventuele) hulp moet inschakelen, de optimale werkingen van ze zuiveringen worden hiermee gewaarborgd. 

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde mbo+ opleiding (procestechniek, werktuigbouw of gelijkwaardig)
 • Je bent in het bezit van diploma UTAZ (of bereid deze te halen)
 • Je beschikt over goede organisatorische- en communicatieve vaardigheden
 • Je beschikt over kennis en ervaring met zuiveringstechnieken
 • Je bent in het bezit van certificaat N&P verwijdering (of bereid deze te halen)
 • Je bent in het bezit van VCA 
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B(E)
 • Je bent beschikbaar voor storingswachtdienst

Over het bedrijf

Het Waterschap is een regionale overheid die zorgt voor duurzaam waterbeheer in de omgeving van Groningen en Noord- Drenthe. Water speelt een belangrijke rol voor de Nederlandse infrastructuur. Sloten, beken en kanalen houden het water vast, en voeren af en aan. Om ervoor te zorgen dat watergangen niet dichtgroeien moeten de oevers, taluds en waterbodems regelmatig gemaaid worden. Door de werkzaamheden creëert het Waterschap Noorderzijlvest een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving.

Jouw standplaats is in Groningen. Als procesoperator ben je onderdeel van het team Beheer Afvalwaterketen, dit team bestaat uit ongeveer 22 medewerkers. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een tijdelijke functie als procesoperator bij Waterschap Noorderzijlvest voor 36 uur per week. Jouw salaris is conform cao Waterschappen, schaal 8 en maximaal €3.695,- bruto per maand op basis van kennis en ervaring. 

Wil jij deze mooie opdrachtgever toevoegen aan je CV? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature, maar uiterlijk voor 4 november. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature 'Procesoperator Waterschap Noorderzijlvest'? Solliciteer dan direct via onderstaande knop, of mail ons: infobedum@abiant.nl. Je kunt ons ook altijd even bellen: 050 319 96 30.

Deel deze vacature via