Vacature: Logistiek inpakmedewerker Groningen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij iemand die graag bezig is, nauwkeurig werkt en opzoek is naar een creatieve werkomgeving? Dan is deze vacature als logistiek inpakmedewerker zeker iets voor jou!

Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij opzoek naar een logistiek inpakmedewerker die voor een tijdelijk project, maar bij wederzijds goed bevallen voor een langere tijd fulltime aan de slag kan. Tijdens je werk ben je bezig met het controleren en compleet maken van orders, het is dus belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat. Vervolgens maak je de orders verzend klaar en zorg je ervoor dat het logistieke proces soepel verloopt. Met jouw nauwkeurigheid zorg jij dat kwalitatief perfecte producten op tijd bij de klant aankomen. 

Je komt te werken in een groot gezellig team, waar je samen de klus klaart. De klus is eerst tijdelijk voor de periode tot en met eind oktober met werktijden van 10.30 tot 19.00 uur. Bevalt het werk goed? Dan kan je eventueel voor langere tijd fulltime aan de slag. 

Functie-eisen

  • Per direct beschikbaar 
  • Nauwkeurig en geordend werken

Over het bedrijf

Jouw nieuwe opdrachtgever is een begrip als het gaat om promotie, relatie en geschenk materiaal. De productie-omgeving is dynamisch, afwisselend en de grote groep gezellige collega’s zorgt ervoor dat er altijd een goede sfeer heerst op de werkvloer. Denk jij hier nou perfect tussen te passen en kun jij niet wachten jezelf onmisbaar te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanaf nu tot het einde van het jaar is het hier erg druk en zijn we dus geregeld opzoek naar extra krachten. 

Wat wij bieden

Ben jij enthousiast geworden over de bovenstaande vacature? Dan komen we graag met jou in gesprek. Solliciteer bij voorkeur direct, maar uiterlijk voor 28 oktober 2022. Wij bieden een leuke baan als logistiek inpakmedewerker met een uurloon tussen de € 10,- en € 13,- bruto per uur afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Vragen? Dan mag je altijd contact opnemen met onze Abiant vestiging in Groningen op 050-5492840.

Deel deze vacature via