Vacature: Schoonmaakmedewerker specialistische reiniging

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Heb jij ervaring als specialistisch reiniger of lijkt het je leuk om dit vak te leren en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Woon je daarnaast in de omgeving van Leek? Dan is dit de perfecte vacature voor jou.

Onze opdrachtgever uit de gemeente Westerkwartier is op zoek naar een schoonmaakmedewerker specialistische reiniging of een enthousiast persoon die het vak zou willen leren. Dus ook als je nog geen ervaring hebt is deze functie voor jou interessant; je wordt dan begeleid door je collega's zodat jij uiteindelijk zelf ook een ervaren specialistisch reiniger bent!

Als specialistisch reiniger onderhoud en reinig je vloeren en maak je nieuwe bedrijfspanden voorafgaand aan een opleiding schoon. Ook gevelreiniging en -onderhoud en glasbewassing behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast kan het voorkomen dat je coatings aanbrengt in voetbalstadions. 

De werktijden zijn over het algemeen van 06.45 uur tot circa 15.30 uur. Je bent dus elke dag mooi op tijd thuis!

Functie-eisen

  • ervaring als specialistisch reiniger (of bereid het vak te leren)
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • geen hoogtevrees
  • kwaliteitsbewust
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de specialistische reiniging in het noorden van Nederland. Het klantenbestand bestaat zowel uit grote als uit kleine bedrijven en de opdrachten verschillen van werken op grote hoogte tot aan werken op de grond. Onderhoud van vloeren en constructies is iets waar dit bedrijf zeer sterk in is, evenals glasbewassing en specialistische schoonmaak van gebouwen. Onze opdrachtgever heeft collegialiteit, gezelligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan

Wat wij bieden

Het betreft een afwisselende functie binnen een innoverend bedrijf waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheid hoort. Jouw loon is conform de cao schoonmaak en zal afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring tussen de € 12,00 en  €13,23 bruto per uur bedragen. Bij aanvang ontvang je veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket. Het is mogelijk om verschillende certificaten te behalen om zo nog breder inzetbaar te zijn.

Maak jij binnenkort deel uit van het enthousiaste team van onze opdrachtgever? Solliciteer dan uiterlijk 24 oktober aanstaande door te klikken op onderstaande button of bellen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44. Ook voor meer informatie of vragen over deze vacature "schoonmaakmedewerker specialistische reinigingr" kun je contact opnemen via het genoemde telefoonnummer. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via