Vacature: Bijrijder

  • Salaris €12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij in het bezit van een B rijbewijs en heb je zin om aan de slag te gaan als bijrijder? In de toekomst ga je zelfstandig op pad. Ben jij zo snel mogelijk beschikbaar en is autorijden helemaal jouw ding?  Dan is deze vacature iets voor jou!

Samen met je chauffeur rijd jij als bijrijder vanaf Zuidbroek naar verschillende adressen en assisteer je bij de dagelijkse werkzaamheden. In de functie als bijrijder weet je van aanpakken en kom je bij veel verschillende bedrijven. Er zit ook een depot in Bunde, dus onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die zich kan redden met de Duitse taal. Het kan namelijk ook voorkomen dat je samen met een Duitse chauffeur op pad gaat. 

Je begint de dag rond 06.00 of 07.00 uur bij de planning en drinkt gezellig een bak koffie met je collega's. Je controleert de ritteninformatie en overlegt eventueel met de planner. Na controle van je voertuig ga je de weg op. Samen ledigen jullie de vetputten of als je met de bakwagens mee bent, laden jullie de vettonnen. Jullie zorgen in ieder geval als team voor een hoge klanttevredenheid, en informeren jullie de klanten ook over onze andere diensten zoals bijvoorbeeld het leveren van nieuwe frituurolie. Drukke dagen leveren jou geen stress op en je vindt het leuk om de chauffeur aanwijzingen te geven bij het manoeuvreren van de vrachtwagen. Het kan eens voorkomen dat je moet overnachten in een hotel. De klant regelt voor jou de overnachting en het eten.

Functie-eisen

  • affiniteit met het chauffeurs vak
  • bereid vroeg op te staan
  • fysiek in orde
  • sociaal en communicatief vaardig
  • B/C rijbewijs
  • beheersing Duitse taal basis

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers is de marktleider op het gebied van het ophalen en verwerken van gebruikt frituurolie en –vet, het ledigen en schoonmaken van vetvangers en de verkoop van nieuwe frituurolie in Nederland. Hierdoor zijn zij een belangrijke schakel tussen de horeca en biodieselproducten in Europa. Ze zijn een van de grootste toeleveranciers van 2e generatie grondstoffen, en draagt zodoende bij aan een meer duurzame wereld.

Wat wij bieden

Wij bieden je een leuke baan als bijrijder, waarbij je de kans krijgt uit te groeien tot zelfstandig chauffeur met een eigen auto. Bevalt het werk van beide kanten goed? Dan behoort een overname door het bedrijf tot de mogelijkheden. Je ontvangt als starter een bruto uurloon van € 12,09 volgens het cao van de opdrachtgever. Wil jij in aanmerking komen voor deze leuke baan? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie met betrekking tot de vacature "bijrijder". We komen graag spoedig met je in contact! Solliciteren kan tot 12 december. Heb je vragen? Neem dan contact op met Ingrid van de vestiging Abiant Stadskanaal. Ingrid is bereikbaar op het nummer 0599 65 18 08. Start jij binnenkort als bijrijder?

Deel deze vacature via