Vacature: Steigerbouwer

  • Salaris €12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogeveen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij geen hoogtevrees, werk je graag buiten en wil je nooit meer naar de sportschool? Lees dan gauw verder want voor onze opdrachtgever in Hoogeveen zoeken wij een steigerbouwer.

Wanneer jij en jouw collega's weten wat jullie moeten monteren ga je aan de slag met de fysieke bezigheden. Als steigerbouwer werk je namelijk in een team, sommige staan op de grond en sommige staan in de steiger. Jouw collega's op de grond geven de bouwmaterialen aan en jij bouwt samen met jouw andere collega's de steiger in elkaar. Wanneer de steiger hoger dan 10 meter wordt, worden de bouwmaterialen naar boven gebracht met een kraanmachine of hoogwerker. Als steigerbouwer ben je dus altijd met jouw team aan het werk op grote hoogte, je bent altijd lekker buiten en je hoeft nooit meer naar de sportschool. Het werk als steigerbouwer is namelijk fysiek zwaar, en je bent altijd met je handen bezig. 

Je komt met deze baan op veel verschillende locaties in Hoogeveen en rondom Hoogeveen. Je gaat nauwkeurig en veilig te werk, dit doe je samen met jouw collega's. Jij zorgt ervoor dat de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd wordt. Lezen van tekeningen en schetsen heb je geen problemen mee, en je kan dit samen met je team op een correcte wijze uitvoeren. Je werkt veel samen met je team maar ook met andere mensen in de bouw namelijk, opzichters, uitvoerders, schilders en dak monteurs.  

Functie-eisen

  • Flexibele instelling
  • Niet bang voor hoogtes
  • VCA - certificaat of bereid deze te halen; dat kan via Abiant!
  • Zelfstandig kunnen werken

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in Groningen, en ze reizen door heel Nederland voor kleine en grote projecten. Ieder project wordt met veel aandacht en zeer veel professionaliteit behandelt. De projecten die voorbij komen zijn bijvoorbeeld een steiger bij een kerktoren, het realiseren van een aquaduct, of de nieuwbouw van een kantoorgebouw.

Wat wij bieden

Deze vacature is voor een functie voor een langere periode, wanneer je goed functioneert is er kans op een vaste aanstelling. Het salaris dat je verdient is gebaseerd op je leeftijd. Wanneer je 21 jaar of ouder bent ontvang je een bruto uurloon van € 12,50.

Hebben wij jouw interesse gewekt in deze vacature om fulltime steigerbouwer te worden? Reageer dan op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de vestiging Beilen via 0593 728 000

Deel deze vacature via