Vacature: Allround Timmerman

  • Salaris Tussen € 14,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Heb jij twee rechterhanden, kennis van bouw en ben jij enthousiast om aan de slag te gaan? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou als allround timmerman!

Ter versterking van het team zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een allround timmerman voor een bouwbedrijf uit de omgeving van Middelstum. Als allround timmerman heb jij een afwisselend takenpakket, waarbij je zowel voor particulieren als bedrijven werkt. In jouw nieuwe functie krijg veel verschillende werkzaamheden. Zo ga jij herstel- en renovatiewerkzaamheden uitvoeren, tegels zetten, vervangen van lood-, hang- en sluitwerk en het herstellen van schades. Ook ga jij je bezighouden met een stukje werkvoorbereiding. Omdat je bij veel verschillende mensen over de vloer komt en verschillende klussen uitvoert heb jij bij onze opdrachtgever een afwisselende baan. Verder is het belangrijk dat jij oog hebt voor details en kwaliteit, dit is namelijk een baan met verantwoordelijkheid. Jouw nieuwe werkgever verwacht dat jij zelfstandig op pad kan om werkzaamheden uit te voeren.

Functie-eisen

  • Zelfstandige werkhouding
  • Vca of bereid deze te halen
  • Rijbewijs B
  • Relevante Mbo niveau 4 opleiding afgerond 
  • Goede communicatie vaardigheden 

Over het bedrijf

Het bedrijf staat bekend om onze uitdrukking: 'Vakwerk is mensenwerk', en hier staan wij ook echt voor. Zodra je bij het kantoor binnenloopt voel je je direct welkom geheten door het kleine en hechte team. De werkzaamheden vinden vooral plaats in de provincie Groningen. De projecten richten zich vooral op herstel van bevingsschade, renovatie en nieuwbouw. Daarnaast maakt het bedrijf diverse soorten en formaten kozijnen in hun eigen werkplaats.

Wat wij bieden

Deze vacature 'allround timmerman' betreft een fulltime functie. Voor het uitvoeren van jouw werkzaamheden ontvang je een passend salaris tussen de € 14,- en € 20,- bruto per uur. Dit is conform cao en afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Is de vacature 'allround timerman' echt iets wat bij jou past? Dan komen we graag snel in contact met jou! We vragen je om op deze vacature te reageren voor 28 november. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de vacature 'allround timmerman'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via