Vacature: Bedrijfswagenmonteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zoek jij een baan waar geen dag hetzelfde is? Zijn auto's en bedrijfswagens jouw passie? Dan zoeken wij jou voor onze vacature bedrijfswagenmonteur in Assen.

Als bedrijfswagenmonteur heb je veel afwisseling in je werkzaamheden. Je gaat sleutelen aan auto's en bedrijfswagens en spoort storingen op door boordcomputers uit te lezen. Het uitvoeren van onderhoud en reparaties is het grootste gedeelte van jouw werkzaamheden. Maar ook krijg je de kans om meer uitdagende klussen op te pakken en op te lossen. Dit doe je met goede gereedschappen in een moderne werkplaats. Je gaat zowel zelfstandig werken als in teamverband. De vacature is zowel fulltime als parttime in te vullen.

Functie-eisen

  • in bezit van MBO Autotechnicus (niveau 2)
  • woonachting in of rondom Assen
  • enige werkervaring als monteur

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een autobedrijf met meerdere vestigingen door heel het land. Ze verkopen en onderhouden diverse merken zoals Opel en Citroën. Voor zowel bedrijfswagens als personenauto's kan men bij dit autobedrijf terecht. Bij de opdrachtgever heerst een goede werksfeer binnen een gezellig team waar alle medewerkers een hart hebben voor auto's. Eigen inbreng en ideeën worden erg gewaardeerd.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie bij een opdrachtgever die betrokken is bij zijn medewerkers. Je krijgt de kans om diverse opleidingen en cursussen te volgen om je verder te ontwikkelen als monteur. Je ontvangt een bruto salaris dat is gebaseerd op de cao Motorvoertuigenbedrijf en tweewielerbedrijf. De hoogte van het uurloon ligt tussen de € 13,- en € 17,- bruto per uur en is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Wil jij binnenkort kennismaken bij dit leuke bedrijf en jouw toekomstige collega's ontmoeten? Wacht dan niet langer en reageer op deze vacature voor 25 november. Heb je nog vragen en wil je graag meer informatie over de vacature Bedrijfswagen monteur? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via