Vacature: Glasvezelblazer

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als glasvezelblazer zorg jij ervoor, dat onder hoge druk en met behulp van inblaasapparatuur, verschillende tubes en glasvezelkabel(s) in een al bestaande of door een nieuw aangelegde HDPE-buis ingeblazen of bij geblazen worden. Daarnaast assisteer je als glasvezelblazer bij het verleggen van leidingen en kabels. Je werkt samen met collega’s aan het aanleggen van nieuwe glasvezelverbindingen, de uitbreiding van bestaande glasvezelnetwerken, het opgraven van de handholes, het maken van de invoer bij de klant en het blazen van glasvezelkabel met behulp van blaasjets en compressoren. Daarnaast documenteer je de werkzaamheden, registreer je het werk en lever je revisies op aan de uitvoerder.

Klinkt dit als een baan voor jou? We komen graag met je in contact om te kijken naar de mogelijkheden! 

Functie-eisen

  • VCA (of bereid deze te halen via Abiant)
  • Rijbewijs B
  • Gemotiveerd om buiten te werken

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelnetwerken bij overheden, grote aannemers en kabelbedrijven in zowel binnen- als buitenland. Hierbij kunnen zij de klanten volledig ontzorgen, te beginnen bij het graven, blazen en lassen van glasvezelkabels tot het aanleggen van de netwerken. Ze opereren wereldwijd maar voornamelijk in de Benelux en Duitsland.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime afwisselende baan bij een opdrachtgever die graag met je meedenkt, hier zijn dus volop doorgroeimogelijkheden als jij dat wil! Het brutoloon ligt tussen de € 11,- en € 13,- euro per uur afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Zie jij jezelf helemaal in de vacature Glasvezelblazer solliciteer dan gelijk of in ieder geval voor 16 december 2022.

Wil jij graag meer informatie? Neem dan contact op met ons Abiant vestiging Groningen via 050-5492840

Deel deze vacature via