Vacature: Allround Medewerker afd. Gevelklaar Harlingen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Harlingen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Heb jij oog voor detail, werk je secuur en vind je het fijn om een product perfect af te werken zodat het in opperbeste staat bij de klant aankomt? Vind je het interessant om in een innovatieve omgeving te werken waarbij processen grotendeels gerobotiseerd zijn? Ga dan aan de slag als Allround Medewerker bij afd. Gevelklaar bij onze opdrachtgever in Harlingen.

Waar ga je aan de slag?
Het is een onderwerp die vandaag de dag zeer centraal staat: hoe gaan we zo efficiënt, snel en duurzaam mogelijk woningen bouwen? Natuurlijk wordt er in Den Haag heerlijk over vergadert, plannen opgesteld en uren doorgebracht in achterkamertjes om tot geniale ideeën te komen, maar hier in het hoge Noorden stropen we natuurlijk liever de mouwen op en gaan we aan de slag!
In het prachtige Harlingen kun je naar toerisme, visserij en strand ook een prachtige fabriek vinden die al 75 jaar, dagelijks, met opgestroopte mouwen, aan de slag is om ervoor te zorgen dat er woningen worden gebouwd. In de afgelopen 75 jaar is er veel gebeurt, geïnnoveerd en inmiddels kunnen ze met trots zeggen dat ze een totaal product kunnen leveren om de woningbouw zo efficiënt, duurzaam en (niet onbelangrijk) mooi kunnen ondersteunen. In de fabriek worden betonnen betonnen casco-elementen gemaakt. Met deze elementen kunnen op de bedoelde plaats woningen worden opgebouwd. Om de klant nog beter te bedienen is er een nieuw concept aan toegevoegd, genaamd Gevelklaar.
Project Gevelklaar is in het leven geroepen om een totaalpakket te kunnen aanbieden en ervoor te kunnen zorgen dat woningen nog sneller volledig kunnen worden gemaakt. De betonnen casco-elementen worden namelijk bekleed met kant- en klare gevelwandel, voorzien van isolatie en steen strips. In de fabriek wordt door robots 'gemetseld'. De robots kunnen 2000 strips per uur verwerken, zelfs met speciale details, zodat de wanden niet van echt te onderscheiden zijn. Deze wanden kunnen vervolgens tegen de casco's worden geplaatst waardoor er binnen een mum van tijd een volledige, beklede, geïsoleerde en afgewerkte muur staat.

Hoe kun jij je steentje bijdragen?
Als Allround Medewerker op de afdeling Gevelklaar ben je verantwoordelijk voor het laatste stukje van het proces in de fabriek. Op het oog kun je natuurlijk al een eerste controle doen. Aangezien jij nauwkeurig en secuur werkt zie je elk klein gebrek in de uitvoering gelijk. Ook ben je dagelijks bezig met maatvoering en kwaliteitscontroles aan de hand van productietekeningen. De gebreken of foutjes die je tegenkomt los je handmatig op zodat de gevels er perfect uitzien. 
Ook vind je het belangrijk dat de werkplek er keurig bij ligt en ben jij ook bereid om de kraanmachinist of de voegstraat mee te helpen in de uitvoering. Kortom: je bent echt allround inzetbaar op de afdeling! Een onmisbare kracht!

Functie-eisen

Jij hebt:

  • Een MBO3 werk- en denkniveau en bij voorkeur een technische opleiding
  • Technisch inzicht
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een sterk groeiende onderneming in het Noorden van Nederland. Binnen het bedrijf zijn er drie verschillende divisies, te weten Grondstoffen en Logistiek, Bouwsystemen en als derde Tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf is een echt familiebedrijf wat in de loop der jaren sterk is gegroeid en ontwikkeld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van grondstoffen en logistiek, prefab betoncasco's voor woningbouw en tuin- en bestratingsmaterialen. Het bedrijf staat voor kwaliteit, samenwerken en synergy. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van medewerkers. Ook houdt het bedrijf alle trends bij zodat zowel op huis als op tuin gebied de mooiste en beste producten kunnen worden geleverd. Zo is zowel personeel als afnemer helemaal tevreden bij dit bedrijf!

Wat wij bieden

Naast dat je komt te werken in een van de leukste bedrijven van het Noorden kun je ook verwachten dat je een passend salaris krijgt conform cao Betonproductenindustrie. Aangezien je in ploegen aan de slag gaat (2 ploegendienst) krijg je een ploegentoeslag. Verder kun je 40 uur per week aan de slag. Aangezien je je natuurlijk optimaal inzet vinden wij dat je ook genoeg vrije tijd verdiend. Je krijgt 25 vakantiedagen en bouwt 12 atv-dagen op jaarbasis op. Kortom: 37 vakantiedagen per jaar! 

Sta jij in de startblokken om te beginnen met een nieuwe uitdaging? Ben jij een echte aanpakker, wil je je handen uit de mouwen steken en vind je het belangrijk om bij een gezellige opdrachtgever en een goed en betrouwbaar uitzendbureau aan de slag te gaan? Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop! Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan vooral contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden. Tel.: 0511 72 60 00 Emailadres: infoveenwouden@abiant.nl

Mocht deze vacature net niet zijn wat je zoekt? Kijk vooral verder op onze website. Ook mag je altijd een berichtje sturen naar ons via 06 5745 7154. Wij denken graag met je mee.
Ook is het mogelijk om via ons diverse opleidingen/leerlingtrajecten te volgen waardoor je jezelf kunt ontwikkelen voor een bepaalde branche.

Deel deze vacature via