Vacature: Opticien Bootsmans Optiek

  • Salaris Tussen € 15,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Een uitdagende baan bij een nieuwe werkgever is iets waar je het nu al warm van krijgt! Als ervaren opticien vind jij je werk ontzettend leuk maar ben je nu op zoek naar een super leuke werkgever. Herken jij je hierin? Lees dan snel verder! Voor Bootsmans Optiek in Burgum zijn wij op zoek naar een Opticien die op zoek is naar een baan voor onbepaalde tijd.

Als volwaardig opticien voer je oogmetingen uit, stel je de correcties vast, adviseer je klanten en help je ze bij de keuze van brilmonturen en brillenglazen. Naast jouw deskundige houding stel jij je op een klantvriendelijke manier op. Je bent dus iemand die energie krijgt van het goed adviseren van klanten en die het leuk vindt om de producten aan de man te brengen. Verder voer je lab-werkzaamheden uit conform de kwaliteitsnormen van de organisatie. Je rapporteert direct aan de bedrijfsleider en uiteraard werk je veel samen met je collega’s van het filiaal. De vacature is ontstaan vanwege toenemende drukte in het filiaal. In eerste instantie krijg je een detacheringscontract voor 6 maanden met vaste uren op papier via Abiant. Maar na die tijd zijn er volop mogelijk voor een vast contract rechtstreeks bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen

  • beschikbaar op vrijdagavond en zaterdag (in tourbeurt)
  • opleiding tot opticien afgerond
  • beschikbaar voor onbepaalde tijd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever Bootsmans Optiek heeft inmiddels twee vestigingen in Friesland, maar is voor de locatie Burgum op zoek naar een nieuwe collega. In totaal zijn er ongeveer 10 medewerkers werkzaam, op de vestiging waar jij komt te werken zijn er circa 5 medewerkers werkzaam. Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen. Volop kansen, sta jij te popelen om aan de slag te gaan? De winkel is op zondag en maandag dicht ,dus altijd 2 dagen achter elkaar weekend en bij toerbeurt ben je ook nog de zaterdag vrij!

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor ongeveer 25 tot 32 uur per week. Je krijgt in eerste instantie een detacheringscontract voor 6 maanden,  Als het dienstverband bevalt van beide kanten, dan krijg je een contract voor onbepaalde rechtstreeks bij de opdrachtgever. Jouw werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel, deze liggen tussen dinsdag en zaterdag. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op vrijdagavond en op zaterdagen te werken. Dit zal niet elke week voorkomen maar jullie zorgen er als team voor dat de diensten eerlijk worden verdeeld. Het loon is conform cao en komt op € 15,- à € 16,- bruto per uur. Daarnaast krijg je een km vergoeding van 0,19 a km.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag starten als opticien bij  Bootsmans Optiek in Burgum? Solliciteer dan voor 9 december. Heb je nog vragen over de vacature 'Opticien Bootsmans Optiek'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via