Vacature: Werkvoorbereider

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als werkvoorbereider ga jij alle werkzaamheden verrichten zodat de aardboringen daadwerkelijk kunnen worden uitgevoerd. Je hebt een breed takenpakket, van tekeningen maken tot de werkmappen op orde houden. Jij zorgt voor een goede voorbereiding van de aardboringen! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Voor een innovatief bedrijf in Groningen zijn wij opzoek naar een werkvoorbereider. Het bedrijf voert grondboringen uit voor aardwarmte. Deze boringen gaan tot wel 250 meter! Aardwarmte is een duurzame manier om een woning te verwarmen. De functie werkvoorbereider geeft al een beetje aan wat jij gaat doen: jij gaat activiteiten verrichten die voor de aardboringen moeten plaatsvinden. Dit takenpakket is erg divers. Zo ga jij de locaties bekijken waar de werkzaamheden worden verricht, tekeningen maken, contact hebben met de desbetreffende klant en werkmappen op orde maken. Jij maakt het pakket compleet voor dat de werkzaamheden op locatie kunnen beginnen! 

Functie-eisen

Ben jij een echte aanpakker en enthousiast om aan de slag te gaan? Daarnaast:

  • Ben jij in het bezit van rijbewijs B (voorkeur ook BE)
  • Ben jij in het bezit van het VCA - certificaat (of bereid om deze te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een innovatief bedrijf gevestigd in Groningen. Het bedrijf voert aardboringen uit voor het aanleggen van aardwarmte voor woningen en bedrijfspanden. Het bedrijf bestaat uit een klein team en er heerst een gemoedelijke sfeer. Door het klein team heersen er korte lijntjes binnen het bedrijf. Jij gaat samen aan het werk met een team specialisten die jou de kneepjes van het vak kunnen uitleggen! Geen ervaring? Met een proactieve, geïnteresseerde houding kan jij veel bij dit bedrijf leren!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie als werkvoorbereider bij een innovatief bedrijf. Daarnaast bieden wij jou:

  • Werkzaamheden voor een langere periode, indien deze goed bevallen.
  • Salaris conform cao klein metaal tussen de € 13,- en € 17,- per uur afhankelijk van kennis en ervaring
  • Opbouw van vakantiegeld 

Ben jij enthousiast geworden om als werkvoorbereider bij dit innovatieve bedrijf aan de slag te gaan? Reageer dan zo snel mogelijk, maar voor 11 december op deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze functie 'werkvoorbereider'? Neem dan gerust contact met ons op uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kan ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via