Vacature: Maintenance Coördinator werktuigbouw

  • Salaris Tussen € 3500,- en € 4500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogezand
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Wel eens gedacht aan een uitdagende rol als werkvoorbereider waarbij je aan de slag gaat met de optimalisatie van het onderhoudsproces? Dan is deze functie net iets voor jou.

Voor een klant gevestigd in Hoogezand, die gespecialiseerd is in de productie van materialen met een toepassing in de techniek, zijn wij gevraagd de werving te verzorgen van een maintenance coördinator werktuigbouwkunde. Dit betreft een organisatie die wereldwijd actief is en bekend staat om haar hoogwaardige producten, moderne productieproces en professionele werkwijzen. Als maintenance coördinator bestaat jouw functie hoofdzakelijk uit twee onderdelen. Enerzijds verzorg je de werkvoorbereiding voor een team van 4 werktuigbouwkundig specialisten die er in de dagdienst voor zorgen dat de 4 verschillende lijnen blijven draaien. Anderzijds richt je je op de optimalisatie van het huidige onderhoudssysteem. Hiervoor wordt er gewerkt met Ultimo, dit systeem wordt op dit moment nog onvoldoende gebruikt. Jij richt je daarom op het in kaart brengen van de lopende situatie en maakt een analyse, met behulp van Ultimo, hoe dit proces is te optimaliseren. De bedoeling is dat jij door een analytisch werkwijze hierdoor verbeteringen weet te realiseren in het huidige maintenance plan, zowel voor de planning op de korte alsook de lange termijn. Kortom een prachtige en uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng en uitdaging.

Dit doe je samen met een team van 8 monteurs, 2 werkvoorbereiders, 2 software engineers en een installatie verantwoordelijke. Je krijgt begeleiding van een ervaren maintenance manager die een stevige sparringpartner is op het gebied van onderhoudssystematiek.

Functie-eisen

De perfecte kandidaat beschikt over het volgende:

  • Een afgeronde Hbo opleiding Wtb/Technische bedrijfskunde;
  • Ervaring in een rol als werkvoorbereider, onderhoudsplanner of vergelijkbaar;
  • Analytisch, je schept orde in chaos;
  • Je hebt kennis van onderhoudsplanning of hebt hierin intrinsieke interesse;
  • Je bent minimaal 32 uren per week beschikbaar.

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd actief is in de productie van een specialistisch product dat in talloze technische situaties wordt ingezet. Dit bedrijf is gevestigd in Hoogezand en kent een nuchtere en open bedrijfscultuur. Door de internationale aard van de organisaties zijn zaken goed geregeld en vormgegeven, tegelijkertijd is er veel ruimte voor eigen initiatief eigen inbreng omdat deze vestiging binnen de organisatie zelfstandig opereert. Op deze locatie werken een paar honderd mensen in zowel de productie, de technische dienst, de logistiek alsook op kantoor. Er zijn talloze mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, middels cursussen en trainingen en de beloning is zowel primair alsook secundair uitstekend geregeld.

Wat wij bieden

Een prachtige uitdagende functie waarbij je veel ruimte hebt voor eigen inbreng en het bedenken van procesoptimalisaties. Een salaris tussen de € 3500 - € 4500 bruto per maand en een detacheringscontract met overname door onze opdrachtgever na 1 jaar. Heeft dit je interesse gewekt? Reageer dan voor 15 december. Mocht je niet aan alle eisen van de vacature voldoen, dan vragen wij je toch om te reageren. Wij hebben namelijk ook andere interessante vacatures of opleidingsmogelijkheden voor je.

Heeft deze vacature je interesse gewekt of wil je graag meer weten? Neem dan eenvoudig persoonlijk contact op met Sjoerd Muntendam, Accountmanager bij Abiant Techniek. Je kunt ons telefonisch bereiken op 050 206 0200 of via 06 – 1176 1036.

Deel deze vacature via