Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau VmboMavoMbo

Over de functie

Voor diverse projecten in de stad Groningen zoeken wij doorlopend extra grondwerkers. Je legt en verwijdert leidingen, kabels, riolering en glasvezelnetwerken. Dit doe je samen met collega grondwerkers en kraanmachinisten. De ene dag assisteer je de stratenmaker bij het herstellen en/of aanleggen van het trottoir, wegen of straten, en de andere dag help je de kraanmachinist als voorsteker bij het graven van geulen voor leidingen en of kabels. Samenwerken is erg belangrijk in deze functie, want samen met je collega's ga je van project naar project. 

Heb je (nog) niet zoveel werkervaring maar werk je wel graag buiten?

Meld je dan ook aan!

Functie-eisen

  • VCA certificaat of bereid deze te behalen via Abiant met een dagcursus en examen. 

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in onder en bovengrondse infrastructuren. Hierbij kun je denken aan het monteren van kabels op grote industrieterreinen of nieuwbouw projecten. 

Wat wij bieden

Je krijgt een contract via Abiant en ontvangt een uurloon tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur, conform de CAO van het bedrijf waar je aan de slag gaat. Kom jij graag in aanmerking voor deze vacature als Grondwerker? Je kunt snel starten in deze functie. Solliciteer daarom direct maar in ieder geval voor 30 december 2022. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Groningen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 050 - 549 28 40.

Deel deze vacature via