Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oude Pekela
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij twee rechterhanden en durf jij op hoogte te werken? Dan is dit misschien de uitdaging waar jij naar op zoek bent!

Als timmerman ga jij aan de slag op diverse projecten van het plaatsen van windveren tot het plaatsen van dakgoten maar ook het maken en plaatsen van (prefab) dakkapellen en dakconstructies behoren tot je taken.
Kortom een zeer uitgebreide en afwisselende functie waarin jij je technische inzicht, oog voor kwaliteit en inspiratie in kwijt kunt. Je krijgt een eigen werk bus mee die voorzien is van alle benodigde gereedschappen.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als timmerman
  • je bent in het bezit van rijbewijs B
  • je bent in het bezit van VCA of bereid om deze op korte termijn te halen

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor gaat werken is een ondernemend en groeiend bedrijf. Om de kwaliteit te kunnen blijven bieden aan de klant zijn zij op zoek naar een nieuwe collega voor het huidige team. Het bedrijf is met name actief in de regio Groningen en Drenthe en houd zich bezig met het verduurzamen en vernieuwen van daken en alles wat hierbij komt kijken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan aan met een eigen werk bus en bijbehorende gereedschap. Bij wederzijds goed bevallen wordt je overgenomen door de opdrachtgever en krijg je een contract voor onbepaalde tijd.

Ben jij onze nieuwe timmerman met twee rechterhanden en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel en uiterlijk voor 23 december. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via