Vacature: Timmerman/vrouw Damwald

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Damwâld
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en hebben hout en spijkers voor jou geen geheimen? Dan ben jij de nieuwe timmerman/vrouw voor ons!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag bij verschillende projecten. Jij weet als ervaren timmerman natuurlijk precies wat je doen, dus dat hoeven we je niet voor te kauwen. Voor jou handig om te weten: je werkt aan zowel kleine als grote projecten en je kunt aan de slag gaan bij een nieuwbouwproject of een renovatie. Daarbij wordt er maatwerk geleverd en willen we alleen het beste voor de klant. Geen dag is dus hetzelfde en aan jou de verantwoordelijkheid om een zo mooi mogelijk product af te leveren. Ojah: het is handig dat je over een beetje humor beschikt en leergierig bent. 

Bij welk bedrijf ga je aan de slag?
Mocht je goed gaan op bestaande plannen, uitgedachte ideeën en een 100 in 1 dozijn prettig vinden... dan is dit niet het juiste bedrijf voor jou! De opdrachtgever werkt graag volgens eigen wijze en is dan ook zeker niet bang zichzelf eigenwijs te noemen. Kun je dit dus ook onder jouw eigenschappen neerzetten, dan zou dit zomaar eens de perfecte match kunnen zijn. De opdrachtgever is een echt familiebedrijf en inmiddels is de 4e generatie aan de beurt om het bedrijf de toekomst in te leiden. Met bijna 100 jaar op de teller weten de medewerkers van het bedrijf als geen ander wat werkt. Ze zijn actief in de bouw, als rietdekker, dakmeester en in de prefab. In alle disciplines komt het vakwerk echt naar boven. Standaardisatie doen ze niet aan: er wordt gewerkt aan een thuis, niet perse aan een huis. Maatwerk en luisteren naar de wensen van de klant staat hoog in het vaandel!

Ook voor de medewerkers staat deze opdrachtgever klaar. Het is een echt familiebedrijf en alle medewerkers worden ook als familie behandeld. Je mag jezelf ontwikkelen, leren en groeien! Graag zelfs!

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring als timmerman;
  • Je houdt van variatie in het werk;
  • Je bezit over humor.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een echt familiebedrijf en is onderverdeeld in diverse disciplines: bouwers, rietdekker, dakmeesters en prefab. Voor de opdrachtgever is het van belang dat de medewerker zich thuis voelt binnen het bedrijf. In 1929 is de betovergrootvader van de huidige eigenaar gestart met de onderneming als rietdekker. Bijna 100 jaar later zijn de verschillende disciplines perfect ontwikkeld en weten ze precies wat ze doen. Hierdoor is ook dat ze graag hun eigen gang en eigen wegen volgen. Ze schuwen dan ook niet om zichzelf eigenwijs te noemen. Dit gaat ook door in hun projecten. Geen standaard werk, maar luisteren naar de wensen van de klant. Niet een huis bouwen, maar een thuis! 

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag bij een prachtige opdrachtgever die ervoor zorgt dat je je thuisvoelt, ruimte hebt om te ontwikkelen en je talenten echt kunt uiten. Je wordt verloond volgens de bouw CAO. Je krijgt 25 vakantiedagen en een salaris tussen de 12 en 16 euro per uur (afhankelijk van je kennis en ervaring). Je kunt 4 of 5 dagen werken, dit is aan jou om te bepalen.

Vragen of graag hier aan de slag? Solliciteer of neem contact op met onze vestiging! Ons telefoonnummer is 0511 726 000 en ons e-mailadres is infoveenwouden@abiant.nl.

Mocht deze vacature net niet zijn wat je zoekt, maar ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan ook contact met ons op! Wij kijken graag naar jouw wensen en zoeken hier de perfecte baan bij!

Deel deze vacature via