Vacature: Houtskeletbouw medewerker (ervaren)

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Damwâld
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Of je nou een dakkapel of een volledige woning moet bouwen, jij draait je hand er niet voor om. Je weet hoe je je hamer moet hanteren en elk soort spijker weet je te benoemen. Jij bent echt de ideale houtskeletbouw medewerker!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag bij verschillende projecten. De opdrachtgever werkt in zowel renovatie als nieuwbouwprojecten. Hierdoor is je werkdag zeer afwisselend en werk je op veel verschillende locaties. Bij de klant wordt maatwerk geleverd en daar kom jij dan ook, met al je ervaring, om de hoek kijken. Het ene moment ben je bezig met een klein project zoals het maken van een dakkapel, het andere moment ben je een volledige woning aan het opbouwen. Gezien de projecten is het van belang dat je ervaring hebt in het timmervak. Het is geen probleem wanneer je de houtskeletbouw nog moet ontwikkelen. De opdrachtgever leert je graag de extra fijne kneepjes van het vak bij.
Wat sowieso van belang is: je moet in een team kunnen werken. Het allermooiste is wanneer je ook nog een vleugje humor meebrengt naar de werkplaats.  

Bij welk bedrijf ga je aan de slag?
Mocht je goed gaan op bestaande plannen, uitgedachte ideeën en een 100 in 1 dozijn prettig vinden... dan is dit niet het juiste bedrijf voor jou! De opdrachtgever werkt graag volgens eigen wijze en is dan ook zeker niet bang zichzelf eigenwijs te noemen. Kun je dit dus ook onder jouw eigenschappen neerzetten, dan zou dit zomaar eens de perfecte match kunnen zijn. De opdrachtgever is een echt familiebedrijf en inmiddels is de 4e generatie aan de beurt om het bedrijf de toekomst in te leiden. Met bijna 100 jaar op de teller weten de medewerkers van het bedrijf als geen ander wat werkt. Ze zijn actief in de bouw, als rietdekker, dakmeester en in de prefab. In alle disciplines komt het vakwerk echt naar boven. Standaardisatie doen ze niet aan: er wordt gewerkt aan een thuis, niet perse aan een huis. Maatwerk en luisteren naar de wensen van de klant staat hoog in het vaandel!

Ook voor de medewerkers staat deze opdrachtgever klaar. Het is een echt familiebedrijf en alle medewerkers worden ook als familie behandeld. Je mag jezelf ontwikkelen, leren en groeien! Graag zelfs!

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring als timmerman;
  • Je houdt van variatie in het werk;
  • Je bezit over humor.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een echt familiebedrijf en is onderverdeeld in diverse disciplines: bouwers, rietdekker, dakmeesters en prefab. Voor de opdrachtgever is het van belang dat de medewerker zich thuis voelt binnen het bedrijf. In 1929 is de betovergrootvader van de huidige eigenaar gestart met de onderneming als rietdekker. Bijna 100 jaar later zijn de verschillende disciplines perfect ontwikkeld en weten ze precies wat ze doen. Hierdoor is ook dat ze graag hun eigen gang en eigen wegen volgen. Ze schuwen dan ook niet om zichzelf eigenwijs te noemen. Dit gaat ook door in hun projecten. Geen standaard werk, maar luisteren naar de wensen van de klant. Niet een huis bouwen, maar een thuis!

Wat wij bieden

Je gaat aan de slag bij een prachtige opdrachtgever die ervoor zorgt dat je je thuis voelt, ruimte hebt om te ontwikkelen en je talenten echt kunt uiten. Je wordt verloond volgens de bouw CAO. Je krijgt 25 vakantiedagen en een salaris tussen de 12 en 16 euro per uur (afhankelijk van je kennis en ervaring). Het is aan jou om te beslissen hoeveel dagen je wilt werken. 4 is prima, 5 is ook mogelijk!

Vragen of graag hier aan de slag? Solliciteer of neem contact op met onze vestiging! Ons telefoonnummer is 0511 726 000 en ons e-mailadres is infoveenwouden@abiant.nl.

Mocht deze vacature net niet zijn wat je zoekt, maar ben je wel toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan ook contact met ons op! Wij kijken graag naar jouw wensen en zoeken hier de perfecte baan bij!

Deel deze vacature via