Vacature: Boodschappen Bezorger Albert Heijn

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Haps
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavoHavo

Over de functie

In jouw nieuwe functie als boodschappen bezorger voor de Albert Heijn stap jij in de bus om mensen weer blij te maken met hun boodschappen. Je eigen muziek aan en je maakt heel wat kilometers in je dienst! Lijkt jou deze vrijheid wel wat? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Jij gaat met deze baan de boodschappen van de Albert Heijn bezorgen. Het leuke aan deze bijbaan is dat je mensen echt blij gaat maken met de boodschappen die thuis worden bezorgd! Wie wordt daar nou niet blij van? Als boodschappen bezorger is geen werkdag hetzelfde. Jouw werkdag begint altijd op de HUB. Hier bereid je de rit voor en haal je de sleutels, papieren en andere benodigdheden op. Na deze voorbereiding ga je zelfstandig op pad om boodschappen bij de klanten te bezorgen. Heb jij een grote voorraad dan krijg je er soms een bijrijder bij. Naast het boodschappen bezorgen kan je als extra taak ingepland worden om de bestelbussen te laden of lossen, dit is dan vaak voor of na je rit. 

Handig om te weten:

Met deze baan kun je werken in verschillende shiften. Hierdoor is dit werk prima te combineren met een druk sociaal leven, sport of een andere hobby. De tijden van de shiften zijn: 

Ochtendrit: 

Tijdvak van bezorgen is van 07:00-14:00 uur 

Starttijd van de ochtendrit ligt tussen 05:30 en 10:00 uur 

Eindtijd van de ochtendrit ligt tussen 12:00 en 15:00 uur


Middag-/avondrit: 

Tijdvak van bezorgen is van 15:00-22:00 uur 

Starttijd van de middag-/avondrit ligt tussen 14:00 en 18:00 uur 

Eindtijd van de middag-/avondrit ligt tussen 19:30 en 22:30 uur

Functie-eisen

  • Rijbewijs B en ervaring met rijden in een bestelbus
  • Fysiek fit in orde om de boodschappen tot aan de deur te bezorgen
  • Flexibele beschikbaarheid in het weekend 
  • Klantvriendelijk en goede beheersing van de Nederlandse taal.

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een logistiek familiebedrijf waar ze voor elkaar klaar staan. Je wordt goed ingewerkt en begint je nieuwe baan eerst met een training van drie dagen. Daarna ga jij meerijden met een collega bezorger en zodra je alles onder de knie hebt, kan je zelfstandig aan de slag. Je gaat de boodschappen van Albert Heijn bezorgen in de omgeving van de stad Groningen.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een gezellig team met leuke collega’s waarbij iedereen werkt met flexibele tijden. Salaris van € 12,19 per uur (exclusief €0,17 ATV, bij 21 jaar of ouder en exclusief een toeslag van €0,67 per uur bij ritten van 4 uren en langer). Is deze baan als boodschappen bezorger iets voor jou? Solliciteer dan direct of in ieder geval voor 26 december 2022.  Voor meer informatie over de vacature 'Boodschappen bezorger Albert Heijn' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30. Ook kan jij gerust even binnen lopen op onze vestiging in Bedum.Deel deze vacature via