Vacature: Administratief medewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Klanten telefonisch te woord staan, administratieve processen afhandelen en werkbonnen verwerken: zomaar een paar werkzaamheden van jouw nieuwe functie als administratief medewerker. Wegens toenemende drukte zoekt jouw nieuwe werkgever versterking van het team. Klaar om aan de slag te gaan? Lees dan snel verder.

Het is druk op de afdeling administratie! Daarom zoekt jouw nieuwe werkgever een collega ter versterking van het team. In jouw nieuwe functie als administratief medewerker krijg jij een breed takenpakket, geen dag is gelijk bij dit bedrijf. Vanwege de drukte wordt verwacht dat jij kan schakelen en prioriteiten kan stellen. Jij gaat onder andere de telefoon aannemen, hierbij sta jij klanten te woord met hun vragen. Alle activiteiten die hieruit komen, werk jij netjes af. Ook ga jij de werkbonnen verwerken in het systeem. Wanneer het nodig is spring jij bij om collega's te helpen. Ervaring in deze functie is niet een vereiste, met motivatie en een proactieve houding kom jij heel ver! 

Functie-eisen

  • Kennis van het officepakket
  • Je werkt accuraat en nauwkeurig
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je kan prioriteiten stellen en goed schakelen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving Uithuizen is een gerenommeerd middelgroot installatiebedrijf dat zich bezighoudt met elektra -, gas -, water – en cv-installaties voor particulieren, woningbouw en utiliteitswerken. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt en ontwikkelingen op gebied van duurzame innovaties worden op de voet gevolgd en toegepast. Daarnaast staan service, kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Het bedrijf kent korte lijnen en open commutatie binnen een hecht en ambitieus team met een prettige werksfeer.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een groeiende, dynamische organisatie waarbij je in een zelfstandige rol nauw samenwerkt met behulpzame, vakkundige en gedreven collega’s. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring conform cao Metaal en techniek. De salarisrichtlijn is tussen € 11,-  en € 15,- bruto per uur, op basis van kennis en ervaring. Het betreft een fulltime functie, waarbij 32 uur werken bespreekbaar is. 

Kom jij binnenkort het team op kantoor versterken? Reageer dan snel op deze vacature, maar voor 26 december 2022. Voor meer informatie over de vacature 'administratief medewerker' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30. Ook kan jij gerust even binnen lopen op onze vestiging in Bedum 

Deel deze vacature via