Vacature: Ervaren stukadoor Groningen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Met jouw ervaring op zak stap jij dagelijks in de werkbus om naar locaties door heel Groningen te gaan om daar te zorgen voor mooi stucwerk bij particulieren en bedrijven!

Ter versterking van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. Als stukadoor bij dit bedrijf kom je zowel bij zakelijke als particuliere klanten en zorg jij voor allerlei soorten wand- en plafondafwerkingen.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als stukadoor
  • vca of bereid deze te halen via Abiant
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever zijn dagelijks zo'n 50 man aan het werk. Het bedrijf is gevestigd aan de rand van Groningen. Het bedrijf kenmerkt zich door het totaalpakket aan werkzaamheden dat ze hun klanten kunnen aanbieden. Naast het traditionele stukadoorswerk kunnen ze ook het tegelwerk, sloopwerk, spackwerk en de aanleg van cementdekvloeren uitvoeren.   

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime dienstverband voor langere tijd bij onze opdrachtgever. Jij ontvangt een salaris conform de cao afbouw wat ligt tussen de € 13,- en € 18,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Dit professionele, goed aangeschreven bedrijf kan jouw hulp goed gebruiken. Reageer op deze vacature voor 30 januari 2023. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'ervaren stukadoor Groningen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via