Vacature: Internationaal chauffeur CE

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Internationale ritten naar Scandinavië, een mooie uitdaging in het transport! Vind je het niet erg om meerdere nachten van huis te zijn en geniet jij van het rijden op de vrachtwagen? Dan is dit misschien wel jouw vacature!

Als internationaal chauffeur bestaat jouw week uit zowel binnenlandse als buitenlandse ritten. De focus van de buitenlandse ritten ligt op Scandinavië. Dit houdt in dat je dus soms thuiskomt en soms moet overnachten, dit zijn gemiddeld twee overnachtingen per week. Jij vervoert veelal staal en stukgoed, eenmaal op locatie zorg jij ervoor dat dit correct geladen en gelost wordt. Mocht je ervaring hebben met het vervoeren van staal dan is dat mooi meegenomen, dit is geen vereiste. 

Functie-eisen

  • rijbewijs CE
  • ADR-Basis certificaat (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in Noord-Groningen, de standplaats van het bedrijf is in de regio Winsum. Het gerenomeerde transportbedrijf heeft een klein, hecht team waarbij met elkaar hard gewerkt wordt. Omdat je veel verschillende werkzaamheden uitvoert heb je geen vaste auto. 

Het bedrijf is per direct op zoek naar een flexibele chauffeur die goed past bij het team en voor langere tijd beschikbaar is, het doel is namelijk een vaste aanstelling bij het bedrijf. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als internationaal chauffeur bij een gerenommeerd bedrijf in de transportsector. Daarnaast bieden we jou:

  • salaris conform cao beroepsgoederenvervoer tussen de € 12,- en € 15,- euro bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en relevante werkervaring
  • vergoedingen voor meerdaagse ritten
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen

Ben jij enthousiast geworden en op zoek naar een (nieuwe) baan als internationaal chauffeur? Reageer dan op deze vacature voor 3 februari 2023. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie over de vacature 'Internationaal chauffeur'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl.

Deel deze vacature via