Vacature: Leerling monteur bedrijfswagens

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Meppel
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Je sleutelt graag aan auto’s en dankzij je technisch inzicht kent een auto weinig geheimen voor je. Kun je bovendien met klanten omgaan en ze de nodige informatie geven? Dat komt goed uit, want dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Meppel zoeken we een leerling monteur bedrijfswagens.

Dit is een startersfunctie met doorgroeimogelijkheden naar volwaardig monteur bedrijfswagen. Wanneer je start in deze functie, dan begin je bij het begin. JE dag is super afwisselend en je leert van je collega's. Concreet houd jij je bezig met: onderhoudswerkzaamheden, APK's uitvoeren en onderhoudsbeurten. Daarnaast is er volop ruimte op extra werkzaamheden op te pakken en je te ontwikkelen tot een ervaren technicus.

Functie-eisen

  • affiniteit met sleutelen
  • leergierig en enthousiast
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Al deze werkzaamheden voer je uit bij onze opdrachtgever in Meppel. Ook houdt dit bedrijf zich bezig met onderhoud, reparatie en aanpassen van trucks en bedrijfswagens. Onze opdrachtgever is een echt familiebedrijf wat inmiddels ruim 35 jaar bestaat. Het staat bekend als een betrouwbare en veelzijdige partner in onder andere de transportsector. Kwaliteit staat voorop en jouw ontwikkeling zal centraal staan binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Wij bieden een super leuke baan binnen een tof en enthousiast team. Over het algemeen word je ingezet in dagdiensten van 07:00-16:00. Het salaris voor een leerling monteur ligt tussen € 11,- en 14,- bruto per uur conform cao. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als leerling monteur bedrijfswagens in Heerenveen? Reageer dan voor 6 februari aanstaande. Heb je nog vragen over de vacature 'Leerling monteur bedrijfswagens'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via