Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwoHboWo

Over de functie

Voor diverse melkveehouderijen in Zuid-Oost Groningen zijn wij op zoek naar enthousiaste melkers die een aantal uren doordeweeks en in het weekend beschikbaar zijn. Ook wanneer jij nog niet voldoende ervaring hebt in het melken willen wij graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. De koeien staan al op jou te wachten!

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat heeft ruime ervaring met het melken. Maar, ben je enthousiast en heb je nog niet veel ervaring met melken? Ook dan komen wij graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Zuid-Oost Groningen zijn wij op zoek naar versterkingen!

Wat wij bieden

Je ontvangt een uurloon volgens de cao productiegerichte dierhouderij. Deze ligt tussen de € 10,86 en € 13,-. Ben je nog geen 21 jaar? Dan krijg je een bruto uurloon die hoort bij je leeftijd. Ook krijg je een reiskostenvergoeding conform deze cao.

Ben jij onze nieuwe melker? Dan komen wij graag uiterlijk 12 februari met je in contact om jouw mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen over deze vacature 'melker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via