Vacature: (leerling) schilder

  • Salaris Tussen € 13,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Nuis
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij ervaring met schilderwerkzaamheden of helemaal nog niet maar ben je wel bereid om het vak te leren? Dan komen wij graag in contact met jou!

Onze opdrachtgever in de omgeving van Leek zoekt een ervaren schilder of juist iemand die het mooie vak wil leren. Je zult voornamelijk in de omgeving van Noord-Nederland aan de gang gaan. Als schilder voer jij vooral onderhoudsschilderwerk uit, dit doe je bij zowel particulieren als bedrijven, scholen en ook stichtingen (binnen en buiten). Het is geen probleem als je nog maar weinig ervaring hebt, dan zal jij opgeleid worden door een ervaren schilder zodat jij straks zelf ook een echte vakman/-vrouw bent!

Functie-eisen

  • werkervaring als schilder (of bereid om opgeleid te worden)
  • rijbewijs B
  • nauwkeurig en klantgericht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is klein bedrijf met ongeveer 2 medewerkers. De sfeer is gemoedelijk en de lijnen zijn kort. Opvallend is het lage verloop van personeel. Medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid en voelen zich mede daardoor erg op hun plek.
Wat betreft het werk pakken ze alles aan: van monument tot nieuwbouw, van binnen- tot buitenwerk en van spoedreparaties tot regulier onderhoud.

Wat wij bieden

Wanneer het van beide kanten goed bevalt, bestaat de mogelijkheid tot een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris wordt bepaald in overleg met jou en onze opdrachtgever, maar de Schilders cao geldt als leidraad.
Daarnaast krijg je een auto van de zaak ter beschikking en ontvang je ook de juiste kleding van de opdrachtgever. 

Ben je enthousiast geworden over deze vacature schilder? Solliciteer dan uiterlijk 21 februari 2023! Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we de mogelijkheden bespreken. Neem voor vragen of meer informatie over de vacature "(leerling) schilder" contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via