Vacature: Elektromonteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Klazienaveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je weer energie van krijgt en zie jij een toekomst binnen de duurzame energietechnieken helemaal zitten?  Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een opdrachtgever in Klazienaveen zijn wij op zoek naar een Elektromonteur.

Als elektromonteur ga je aan de slag bij een allround installatiebedrijf die ook de aanleg van duurzame energietechnieken doet, zoals zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en of ventilatiesystemen. Je houdt je onder andere bezig met de plaatsing van het kabeltraject, de omvormers en het werk in de meterkast. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden ben je ook het aanspreekpunt voor de klant. Met jouw kennis en kunde zorg jij ervoor dat je een blije klant achterlaat met een mooie, betrouwbare installatie.

Functie-eisen

  • Afgeronde relevante MBO opleiding (Installatietechniek / Elektrotechniek)
  • VCA-basis
  • B-Rijbewijs
  • NEN1010 en NEN3140

Ook als je niet aan alle functie-eisen voldoet, maar wel heel enthousiast wordt van deze vacature komen we graag met je in contact. Heb je niet de benodigde opleiding, maar wil je wel graag aan het werk in de elektrotechniek? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om de nodige opleidingen of trainingen te volgen.

Over het bedrijf

Het bedrijf levert een full service in de installatietechniek en in de duurzame energietechnieken in Noordoost-Nederland aan zowel kleine particuliere als de zakelijke klanten. Het leveren van hoogwaardige en betrouwbare installaties en het bijdragen aan een beter milieu staan bij het bedrijf hoog in het vaandel.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd. Jouw salaris als elektromonteur ligt conform de cao Metaal en Techniek tussen de € 13,- en € 19,- bruto per uur en is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring. Daarnaast krijg je bij onze opdrachtgever de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen.

Ben jij de elektromonteur die wij zoeken? Reageer dan zo snel mogelijk! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Elektromonteur'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01 en vraag naar Perry.

Deel deze vacature via