Vacature: Medewerker zwembad / Lifeguard / Badmeester

  • Salaris Tussen € 12,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor het aankomende zomerseizoen zoeken wij een nieuwe medewerker om toezicht te houden op onze zwemmende gasten. Als lifeguard bewaak jij de veiligheid van onze gasten om ervoor te zorgen dat ze onbezorgd en veilig kunnen genieten van het waterpret.

Tijdens jouw diensten als lifeguard leg je makkelijk contact met mensen en wijs je hun op een nette manier op de zwembadregels. In geval van nood kom jij als lifeguard gelijk in actie en verleen je wanneer nodig reddend zwemmen, EHBO en/of reanimatie. Na afloop leg je deze noodsituaties ook allemaal vast in een logboek. Ook controleer je de glijbanen op veiligheid en hygiëne en ben je op een rustige dag bereid om een schoonmaak klusje te doen. Aan het einde van de dag heb jij samen met je collega's ervoor gezorgd dat de gasten een onvergetelijke en veilige dag gehad hebben. 

Bij welke vakantiebaan leer je zoveel over samenwerken in stressvolle situaties en omgaan met allerlei type mensen? En de reacties van een kind dat je weer veilig terugbrengt bij z’n moeder zijn natuurlijk onbetaalbaar. 

Voor de periode tot 4 september 2023 zoeken wij een Medewerker zwembad/ Lifeguard / Badmeester die gemiddeld 2 tot 3 middagen in de week beschikbaar is maar ook in het weekend af en toe een dienst wil draaien. 

Functie-eisen

  • In bezit van EHBO en reanimatie diploma
  • Bij voorkeur ook in bezit van reddend zwemmen en/of meerdere zwemdiploma`s
  • Een goed observatievermogen 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd op ongeveer 8 kilometer vanaf het centrum Groningen. Hier ligt een prachtig natuurbad met duikplanken en glijbanen. Op drukke dagen werk je samen je collega's, maar op een dag wanneer het slecht weer is kan het voorkomen dat je ook alleen werkt. Je komt te werken in een gezellig team met veel ervaring.

Wat wij bieden

Wij bieden een salaris van € 12,50 bruto per uur op een doordeweekse werkdag en in het weekend € 15,00 bruto per uur. De meeste werkdagen zijn tussen de 5-8 uur per dag en tussen 10:00 uur en 19:00 uur. Ben jij de Medewerker zwembad / Lifeguard / Badmeester die wij zoeken voor deze zomer? Solliciteer dan per direct, maar uiterlijk voor 29 april 2023. Mocht je nog vragen hebben over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. 

Deel deze vacature via