Vacature: Servicemonteur riolering

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een professional met een flexibele instelling? Jij weet problemen snel te doorgronden en op te lossen! In deze functie is geen dag het zelfde en kom je bij vele verscheidene klanten langs.

Als servicemonteur riolering kom je op verschillende locaties en is geen dag hetzelfde. Je werkt zowel bij particuliere als bij zakelijke klanten (bij mensen thuis, woningcorporaties, bedrijfspanden etc.). Het is een fysiek zwaar beroep, dus een goede lichamelijke conditie is van groot belang. Je gebruikt verschillende technieken om het riool op de best mogelijke manier te reinigen en of te herstellen.

Je werkzaamheden zijn onder andere: ontstoppen en reinigen van het (hoofd)riool, uitvoeren van camera inspecties, stankdetectie en het aanleggen en/of herstellen van riolering.

Je werktijden zijn van 08:00 uur tot 16:30 uur van maandag t/m vrijdag, maar door jouw flexibele instelling stop jij niet tot het werk afgerond is. Daarnaast draai je ook mee in de storingsdiensten, deze wissel je samen met je collega’s zoveel mogelijk af.

Functie-eisen

Dit bedrijf is opzoek naar mensen met ervaring, maar als je graag wilt leren en geen ervaring hebt komen we ook graag in contact met je. Jij bent een echte doorzetter, klantgericht, stressbestendig, flexibel ingesteld en je kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B met voorkeur BE en je hebt (of bent bereid om deze te behalen) je VCA diploma.

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft ruim 40 jaar ervaring met het ontstoppen en reinigen van iedere soort riolering. Er is geen uitdaging te groot en geen riolering onbekend. Je bent niet alleen opzoek naar de oplossing voor het probleem, maar kijkt ook goed naar de oorzaak van het probleem. Zo weten de klanten zeker dat het probleem zich niet nog eens voordoet. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie in een dynamisch bedrijf. Het is een uitdagende baan in een hecht team waar je met de nieuwste technieken alledaagse problemen oplost en waar geen dag hetzelfde is. Er wordt een salaris conform de cao aangeboden wat varieert tussen de  €13,- en  €16,- per uur. 

Deel deze vacature via