Vacature: Medewerker groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Heb jij groene vingers? Werk je graag in de buitenlucht en weet je van aanpakken? Voor de regio Drenthe en Groningen zijn wij op zoek naar meerdere medewerkers groenvoorziening.

Als medewerker groenvoorziening word je voornamelijk ingezet voor het onderhoud van de lopende projecten. Hierbij gaat het vooral om werkzaamheden bij bedrijfstuinen, zorginstellingen en gemeentelijk groen. De werkzaamheden voer je zowel zelfstandig uit als in teamverband. Door middel van schoffel,- en snoeiwerkzaamheden zorg jij dat de projecten er netjes bij liggen. De opdrachtgever is op zoek naar meerdere groenvoorzieners in zowel de regio Drenthe en Groningen. Afhankelijk van jouw woonplaats wordt beken wel project hier het beste bij aansluit. 

Functie-eisen

  • aantoonbare werkervaring als medewerker groenvoorziening of hovenier
  • in het bezit van een VCA certificaat
  • rijbewijs BE (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een groot groenbedrijf met meerdere locaties door heel Nederland. De regio waar je wordt ingezet is de regio Drenthe of Groningen. Ze verzorgen de groene buitenruimtes bij bedrijven en instellingen, overheid en recreatie. Hierbij verzorgen ze zowel de aanleg als het onderhoud.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een leuke werkplek in de buitenlucht als groenvoorziener. Je wordt fulltime ingezet tijdens het gehele groene seizoen. Het salaris dat je ontvangt is afhankelijk van je werkzaamheden, ervaring en leeftijd. Naar verwachting ligt dit tussen de € 12,- en € 14,- per uur.

Ben je naar aanleiding van deze vacature nieuwgierig geworden en wil jij graag in aanmerking komen voor de vacature medewerker groenvoorziening? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature medewerker groenvoorziener? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via