Vacature: Monteur Zonnepanelen

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Feanwâlden
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Lijkt het jou leuk om op hoogte te werken, ben je handig en heb je technisch inzicht? Heb je een positieve en gemotiveerde instelling? Dan spreekt deze functie je vast aan voor een opdrachtgever van ons in de buurt van Dokkum.  

Samen met je collega's ben je dagelijks onderweg om op verschillende locaties zonnepanelen te plaatsen. Je houdt er van om lekker in de buitenlucht te werken en hierbij elk zonnestraaltje mee te pikken.
De zonnepanelen worden veelal geplaatst bij nieuwbouwprojecten en particulieren. Platte of schuine daken? Het maakt jou allemaal niet uit! De installatie wordt gedaan door andere collega's van het bedrijf dus hier hoef jij je niet mee bezig te houden.

Tijdens het werk zie jij als monteur zonnepanelen wat er moet gebeuren en zet je altijd je beste beentje voor. Dit doe je allemaal met een glimlach, want jij bent immers het visitekaartje van het bedrijf! Natuurlijk zorg je er samen met je collega voor dat alles aan het eind van de werkdag weer netjes achter gelaten wordt.

Functie-eisen

  • handig en hebt technisch inzicht
  • klantgerichte instelling
  • geen hoogtevrees
  • VCA-certificaat of bereid deze te halen
  • rijbewijs B 

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Veenwouden. Je werkgebied is hoofdzakelijk in de Noordelijke provincies. Deskundig advies en oog voor duurzaamheid staan hier centraal. Er is een gezellige en enthousiaste sfeer waarbij je de klus uiteindelijk met zijn allen tot een goed eind brengt!

Wat wij bieden

Deze vacature voor de functie van monteur zonnepanelen staat open voor een fulltime dienstverband. Het loon ligt tussen de € 13,- en € 15,- euro bruto per uur.

Sta jij in de startblokken om te beginnen met een nieuwe uitdaging? Ben jij een echte aanpakker, wil je je handen uit de mouwen steken en vind je het belangrijk om bij een gezellige opdrachtgever en een goed en betrouwbaar uitzendbureau aan de slag te gaan? Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatieknop tot 1 april! Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst, neem dan vooral contact op met Jordi Smit, account manager techniek, via 06 10 46 39 66 of jsmit@abiant.nl

Deel deze vacature via