Vacature: Hovenier

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Word jij super enthousiast van het aanleggen van tuinen? Lees dan snel verder! Door jou ervaring als hovenier heb jij een ontzettende brede planten kennis ontwikkeld. Voor onze opdrachtgever Donkergroen in Sneek zoeken wij een ervaren hovenier die de mooiste tuinen wil aanleggen. Vanaf een tekening ga je samen met je collega’s tuinen aanleggen. Dus heb jij groene vingers en wil je graag een nieuwe uitdaging aan gaan? Solliciteer dan snel!

Als hovenier zijn jouw werkzaamheden heel divers. Geen een dag is hetzelfde. Je bent onder andere zelfstandig op pad om tuinen aan te leggen of te onderhouden. Je staat in nauw contact met de klant. Het is daarom belangrijk dat je klantgericht te werk gaat. Elke dag weer krijg je energie van een tevreden klant! Je werkt altijd binnen een enthousiast team dat wordt aangestuurd door een voorman. Als hovenier sta je in nauw contact met de voorman en samen zorgen jullie er voor dat de klus geklaard wordt samen met het team.

Functie-eisen

  • B-rijbewijs;
  • Vca-certificaat;
  • Ervaring als hovenier;
  • BE-rijbewijs (bij voorkeur);
  • Afgeronde mbo-opleiding groen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland die o.a. actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de provincie Friesland zijn wij op zoek naar een allround hovenier die met passie en creativiteit zorg willen dragen voor de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten. Bij onze opdrachtgever zijn er volop kansen om je zelf te ontwikkelen en door te groeien binnen je functie.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris conform cao-hoveniersbedrijven dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de € 14,- en € 17,- bruto per uur zijn. Bij gebleken geschiktheid kun je voor langere tijd aan de slag en is er ieder seizoen werk bij onze opdrachtgever. Sta jij te popelen om als hovenier aan de slag te gaan? Twijfel niet en reageer dan meteen!

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Hovenier'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via