Vacature: Meewerkend voorman groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 2300,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij bent groenvoorziener en je houdt van het vak. Je zou graag doorgroeien in jouw vakgebied, maar je wilt ook graag zelf als groenvoorziener blijven werken. Heb je al aan een functie als meewerkend voorman gedacht? Wellicht is dit precies wat jij zoekt!

Als voorman in de groenvoorziening heb je een aansturende functie. Je bent verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden. Je verdeelt de taken onder je collega groenvoorzieners, leert ze de kneepjes van het vak en stuurt bij waar nodig. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen de gestelde tijd worden afgerond en je werkt uiteraard ook zelf mee. Voor deze functie is het erg belangrijk dat je zelf al ervaring hebt als groenvoorziener. Je hebt kennis van het vak en weet deze kennis over te brengen op collega’s. Je hebt een enthousiaste en positieve instelling waarmee je de hele groep gemotiveerd houdt.

Functie-eisen

  • mbo-niveau 3 richting groenvoorziening
  • in bezit van Harrie-certificaat
  • in bezit van VCA-certificaat
  • B rijbewijs en eigen vervoer
  • BHV-certificaat (pre)

Over het bedrijf

De opdrachtgever heeft een bedrijf in de groenvoorziening dat verantwoordelijk is voor onder meer het onderhoud van het groen in alle dorpen, wijken en bedrijfsterreinen. Om het groenonderhoud goed te kunnen uitvoeren beschikt de opdrachtgever over eigen materieel. Zo hebben ze een moderne vloot aan trekkers, maaimachines en diverse andere kleine machines zoals bosmaaiers en kettingzagen.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie binnen een gemotiveerd en betrokken team. Je gaat fulltime aan het werk in de buitenlucht. Het volgen van cursussen en trainingen behoort tot de mogelijkheden. Het salaris ligt tussen € 2300,- en € 3000,- per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Heb jij ervaring als groenvoorziener en wil jij doorgroeien in het vak? Dan zien wij graag jouw reactie graag voor 21 maart tegemoet. Voor meer informatie of voor vragen over de vacature 'Meewerkend voorman groenvoorziening' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Emmen, telefoonnummer 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via